ΑρχικήUpdatesΗ νυχτερινή λειτουργία του Twitter τώρα και στο iOS

Η νυχτερινή λειτουργία του Twitter τώρα και στο iOS

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει την καινούρια ενημέρωση του Twitter στην εφαρμογή του για το Android η οποία ήταν η νυχτερινή λειτουργία και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για το app iOS για να λάβει την ίδια λειτουργία. Το Twitter ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η εφαρμογή του για το iOS έχει μόλις ενημερωθεί με τη νυχτερινή λειτουργία, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας στην καρτέλα “Me” και στη συνέχεια στο εικονίδιο με το γρανάζι. Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει απλά να ενεργοποιήσουν τη νυχτερινή λειτουργία.
Η νυχτερινή λειτουργία για το iOS λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στην εφαρμογή του Android, με την έννοια ότι θα αλλάζετε το φόντο σε μαύρο χρώμα με λευκά γράμματα και όταν η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη το φόντο επιστρέφει στο λευκό του χρώμα.

Twitter
Η νυχτερινή λειτουργία είναι πολύ βολική κατά την ανάγνωση του περιεχομένου στο τηλέφωνο τη νύχτα ή σε ορισμένες περιπτώσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Βέβαια θα ήταν ακόμη πιο ωραίο αν η νυχτερινή λειτουργία μπορούσε να ενεργοποιηθεί αυτόματα, με βάση την ώρα της ημέρας, ίσως το Twitter να εφαρμόσει μια τέτοια ρύθμιση σύντομα.
Το Twitter φαίνεται ότι εργάζεται πάνω σε ένα άλλο χαρακτηριστικό που επιθυμεί να κυκλοφορήσει σύντομα. Το Quality filter, το οποίο θα αποτρέψει τους χρήστες από το να βλέπουν διπλά tweets ή αυτοματοποιημένο περιεχόμενο που μπορεί να περιέχει δυσάρεστο περιεχόμενο.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Twitter εισήγαγε επίσης τα αυτοκόλλητα για τις εικόνες και τη δυνατότητα να τα αναζητήσετε μέσα από τη χρήση των hashtags και ήδη δουλεύουν πάνω σε καινούργια χαρακτηριστικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS