ΑρχικήTop Picks6 App για να χαρείτε το καλοκαίρι

6 App για να χαρείτε το καλοκαίρι

 

tumblr_inline_mz1cup9xB61qa23i1-εφαρμογή-εφαρμογές-App

Το καλοκαίρι είναι ήδη σε εδώ και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για ψήσιμο στη σχάρα, ταξίδια και παιχνίδια στον ήλιο. Ακόμα κι αν οι μέρες είναι μεγαλύτερες, μπορεί να χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα καλοκαιρινά σας σχέδια – όποια κι αν είναι αυτά.

Ευτυχώς, μια σειρά από χρήσιμα App μπορεί να βοηθήσει. Ας τις δούμε λοιπόν:
GetMyBoat

Σκεφτείτε το GetMyBoat ως ένα Airbnb για σκάφη. To App σας βοηθά να βρείτε σκάφη που μπορείτε να νοικιάσετε σε πραγματικά οικονομικές τιμές. Οι ιδιοκτήτες σκαφών κάνουν μία λίστα και οι χρήστες μπορούν να τα ζητήσουν για ενοικίαση από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες. To App έχει καταχωρήσεις σε περισσότερες από 160 χώρες, οπότε αν είστε σε διακοπές ή μένετε στο σπίτι, θα μπορείτε να βρείτε κάτι στα μέτρα σας.

GrillTime

Τίποτα δεν καταστρέφει ένα μπάρμπεκιου πιο γρήγορα από το να καεί το φαγητό. Το GrillTime σας επιτρέπει να ορίσετε συγκεκριμένα χρονόμετρα έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε είναι ώρα να γυρίσετε τα μπιφτέκια και πόσο θα χρειαστεί για την τέλεια ψημένη μπριζόλα. Παρέχει επίσης λεπτομερείς οδηγίες και συμβουλές που θα ωφελήσουν τους ειδικούς του μπάρμπεκιου αλλά και όσους είναι αρχάριοι. Έχει ακόμα και μια εφαρμογή Apple Watch που σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα από τον καρπό σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για λαδωμένα χέρια στο εξής.

Mobile Passport

Οι πολίτες των ΗΠΑ και του Καναδά μπορούν να παρακάμψουν τις μεγάλες ουρές στα τελωνεία σε πολλά από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας με την εφαρμογή Mobile Passport. To App σας επιτρέπει να συμπληρώνετε τις φόρμες τελωνειακής διασάφησής σας πριν την άφιξή σας και το σημαντικότερο παρέχει πρόσβαση σε ταχεία σειρά. Δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε διεθνές αεροδρόμιο ακόμα, αλλά πολλά από τα σημαντικότερα όπως το San Francisco, Atlanta, Newark, JFK και Denver – το χρησιμοποιούν ήδη.

PackPoint

Κάθε έμπειρος ταξιδιώτης ξέρει ότι η βαλίτσα μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει ένα ταξίδι. Το PackPoint χρησιμοποιεί πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό σας και άλλους παράγοντες για να σας βοηθήσει να καταλάβετε ακριβώς τι χρειάζεστε πριν πάτε. Το App προτείνει έναν κατάλογο συσκευασίας με βάση τις καιρικές συνθήκες στον προορισμό σας, πόσο καιρό θα μείνετε και τι σκοπεύετε να κάνετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μπορείτε να το προσαρμόσετε περαιτέρω με την προσθήκη ή αφαίρεση αντικειμένων και να αποθηκεύσετε λίστες για το επόμενο ταξίδι σας.

Surfline

Αν το surfing είναι στην ατζέντα σας γι’αυτό το καλοκαίρι, τότε θα σας βολέψει μια μικρή επιπλέον καθοδήγηση, όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού σημείου. Το Surfline παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες surf στις παραλίες σε όλο τον κόσμο, με ύψος κύματος, πληροφορίες παλίρροιας και ακόμα και live feeds ώστε να μπορείτε να δείτε την περιοχή πριν πάτε.

UVLens

Επειδή είναι καλοκαίρι αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να καείτε. Αλλά η προστασία σας από τον ήλιο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αντηλιακό. Το UVLens παρέχει έως και τις προβλέψεις καιρού το λεπτό που σας λένε πόσο πολύ βλάπτει το δέρμα η υπεριώδης ακτινοβολία σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Η εφαρμογή ελέγχει ώρα με την ώρα, ώστε να μπορείτε να δείτε, πότε ο κίνδυνος είναι πιο υψηλό. Επίσης, σας βοηθά να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο του δέρματός σας και να αξιολογήσετε πόσο πιθανό είναι να καείτε με βάση τις προβλέψεις της ημέρας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS