ΑρχικήsecurityΗ Node.js έκδοση 6 LTS κυκλοφόρησε..

Η Node.js έκδοση 6 LTS κυκλοφόρησε..

Για να εξασφαλίσει μια βελτιωμένη εμπειρία απόδοσης για 3,5 εκατομμύρια χρήστες του, το Node.js Foundation κυκλοφόρησε το Node.js Version 6 με Long Term Support (LTS). Αυτή η έκδοση υποστηρίζει το 93 τοις εκατό του προτύπου ECMAScript 6 και χρησιμοποιεί τη V8 έκδοση της Google 5.0 για την JS engine.

Η Node.js έκδοση 6 LTS κυκλοφόρησε..

 Το Node.js, το JavaScript runtime, έφτασε στην έκδοση 6. Το νέο Node.js v6 φέρνει μαζί του υψηλή απόδοση και βελτιώσεις ασφαλείας.

Το Node.js v6 απελευθερώνεται ως μια μακροπρόθεσμη υποστήριξη (LTS) release με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων για τους προγραμματιστές, χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι, το Node.js 6.x θα συνεχίσει να λαμβάνει κρατική στήριξη μέχρι τον Απρίλιο του 2018 και στη συνέχεια να δέχεται μόνο ενημερώσεις συντήρησης μέχρι τον Απρίλιο το 2019.

Αυτή η έκδοση του Node.js 6 LΤS έχει, επίσης, σηματοδοτήσει το τέλος του Long Term Support για το Node.js 0,12 branch. Ως αποτέλεσμα, τώρα, οι επίσημα υποστηριζόμενες εκδόσεις είναι οι 4.x και 6.x.

Σημειώστε ότι το Long Term Support για το Node.js 4.x θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2017. Έτσι, έχετε αρκετό χρόνο για να προχωρήσετε στην 6.x LTS έκδοση.

Ωστόσο, το Node.js 6.x θα συνεχίσει να παραμένει η συνιστώμενη έκδοση του Node.js για χρήση, διότι ακόμα κι αν το Node.js 6.x είναι ένα σταθερό release, θα περιέχει και νέα χαρακτηριστικά JS που είναι υπό δοκιμή.

Επιπλέον, το Node.js υποστηρίζει 93 τοις εκατό του προτύπου ECMAScript 6 που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο σε σύγκριση με το 56 τοις εκατό υποστήριξη που παρέχεται από το Node.js 5.x.

Οι άλλες σημαντικές αλλαγές στο Node.js 6.x περιλαμβάνουν την χρήση της V8 έκδοση της Google 5.0 για την JS engine και άλλες βελτιώσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS