ΑρχικήinetΠώς ένας επιστήμονας στο OKCupid έγινε το top match για 30χιλ γυναίκες

Πώς ένας επιστήμονας στο OKCupid έγινε το top match για 30χιλ γυναίκες

Ακολουθεί μια ιστορία ενός επιστήμονα δεδομένων που ήταν σε θέση να διαχωρίσει τις γυναίκες στο OKCupid σε επτά ομάδες και, ως εκ τούτου, ήταν σε θέση να καταλάβει ποιες ήταν οι σημαντικές ερωτήσεις για τις οποίες οι γυναίκες ψάχνουν ειλικρινείς απαντήσεις. Έδωσε όλες τις απαντήσεις με ειλικρίνεια και έγινε το τέλειο ταίρι για 30.000 γυναίκες του OKCupid.

Πώς ένας επιστήμονας στο OKCupid έγινε το top match για 30χιλ γυναίκες

Το OkCupid είναι γνωστό με πολλά ονόματα, όπως «Η Google του online dating», «Το καλύτερο δωρεάν dating site» και πολλά άλλα.

Το OkCupid λειτουργεί πολύ απλά. Αυτό το δωρεάν site γνωριμιών βρίσκει τη συμβατότητα των δύο ανθρώπων από τις απαντήσεις τους σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όσο πιο όμοια απαντήσουν στις ερωτήσεις, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να είναι ο ένας το κατάλληλο ταίρι του άλλου.

Ο επιστήμονας δεδομένων Chris McKinlay ως απόφοιτος φοιτητής πέρασε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του στο OKCupid. Έπειτα έχοντας πρόσβαση σε έναν supercomputer, άρχισε να αναλύει τα σύνολα των ερωτήσεων του OKCupid και τις απαντήσεις και ήταν σε θέση να βρει μια λύση πάνω στο θέμα.

Ήταν σε θέση να διαχωρίσει τις γυναίκες γύρω του σε επτά ομάδες. Με το διαχωρισμό αυτό, ήταν σε θέση να καταλάβει ποια ομάδα είχε την υψηλότερη πιθανότητα συμβατότητας με αυτόν και ποιες ερωτήσεις ήταν πιο σημαντικές για τις γυναίκες από αυτή την ομάδα.

Με αυτό τον τρόπο, ήταν σε θέση να γνωρίζει τις βασικές ερωτήσεις. Έτσι απάντησε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις με ειλικρίνεια και έγινε το τέλειο ταίρι για 30.000 γυναίκες και άρχισε να λαμβάνει έναν τεράστιο όγκο από αυτόκλητα μηνύματα. Τέλος, βρήκε την αληθινή αγάπη του στο 88ο ραντεβού του.

[su_youtube url=”https://youtu.be/mJod9kRYyao” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS