ΑρχικήinetEthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Μετράμε αντίστροφα πλέον!! Μόλις 2 εβδομάδες έμειναν μέχρι τον πρωτοπόρο Live Hacking Contest EthiHak!

Οι κενές θέσεις συμμετοχής που έχουν απομείνει είναι μόνο 10 !!

Εσύ είσαι μέσα?  Δήλωσε συμμετοχή σήμερα κιόλας!!! 

EthiHak EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

To EthiHak Contest, το πρώτο Live Hacking Contest στην Ελλάδα διοργανώνεται στα πλαίσια του 6ου Infocom Security με πρωτοβουλία του SecNews στις 6 & 7 Απριλίου στο Divani Caravel Hotel!

[alert size=”alert-block” variation=”alert-success”]Οι συμμετοχές που έχουν απομείνει είναι μόνο 10 και υποβολή συμμετοχών κλείνει σε λίγες μέρες !! ΕΣΥ είσαι μέσα?! Αν όχι προλαβαίνεις να μπεις στην τελική δεκάδα!! Δήλωσε συμμετοχή τώρα! [/alert]

Οι συμμετοχές που έχουμε λάβει μέχρι τώρα είναι και από αναγνωρισμένους ερευνητές ασφαλείας αλλά και από ερασιτέχνες hackers κάθε ηλικίας. Γι΄ αυτό και ο ανταγωνισμός προβλέπεται μεγάλος!!

https://www.secnews.gr/100978/ethihak-contest/Πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσεις συμμετοχή στο EthiHak!!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να γυαλίσετε τα σπαθιά σας και να ξεσκονίσετε την Kali σας γιατί μην ξεχνάτε:

[alert size=”alert-block” variation=”alert-success”]To Beat a Hacker, You Have To Become One![/alert]

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μοναδικό διαγωνισμό EthiHak:

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιώντας τις ικανότητες τους στο hacking, θα πρέπει να αξιολογήσουν την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών, εναντίον live στόχων!

Σκοπός του EthiHak είναι να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξασκηθούν στο έπακρον στην εφαρμογή εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου και όχι ενός κατασκευασμένου σεναρίου! Ταυτόχρονα μέσα από την διαδικασία θα ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι σχετικά με σύγχρονες απειλές, κενά ασφαλείας αλλά και τρόπους που χρησιμοποιούν οι πλέον ισχυροί Hackers για να παρακάμψουν συστήματα ασφαλείας.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν από τον χώρο τους απομακρυσμένα. Σε αυτή την περίπτωση όμως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αυξημένος γι’ αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ σας το προτείνουμε!

[alert size=”alert-block” variation=”alert-success”]Put On Your White Hat And Come In Ethihak![/alert]

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι παρόλο που θα υπάρχει lab στον χώρο του συνεδρίου για την διεξαγωγή του ΕthiΗak , επειδή οι διαθέσιμοι υπολογιστές θα είναι λίγοι για τον αριθμό συμμετεχόντων, ενδείκνυται ο κάθε διαγωνιζόμενος να φέρει το προσωπικό του υπολογιστικό σύστημα για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Το SecNews εκτός από τον live διαγωνισμό ΕthiΗak , θα επικεντρωθεί στο Ethical Hacking & Cyber Security παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας ενότητες ομιλιών αναγνωρισμένων ερευνητών ασφαλείας και White Hat Hackers, νέες μεθοδολογίες επιθέσεων, νέες ευπάθειες και εξειδικευμένα hacking tools!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του συνεδρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.infocomsecurity.gr/

Μείνετε συντονισμένοι στο SecNews.gr και στο Infocom Security για κάθε νέα ανακοίνωση!

https://www.secnews.gr/100978/ethihak-contest/Πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσεις συμμετοχή στο EthiHak!!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS