ΑρχικήHow ToOnline εκτέλεση κώδικα χωρίς την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού!

Online εκτέλεση κώδικα χωρίς την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού!

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές μεγάλες ιστοσελίδες για την κατάρτιση και την εκτέλεση του κώδικά σας online.

Online εκτέλεση κώδικα χωρίς την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού!

Ενώ κάποιοι compilers είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και τη χρήση τους, κάποιοι από αυτούς είναι ακριβοί όσον αφορά τη μνήμη και τη RAM. Η λύση είναι να κάνετε το compile του online, να τον τρέξετε και να κατεβάσετε το εκτελέσιμο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα οnline IDE. Αυτές οι ιστοσελίδες είναι:

IDEOne

Το Ideone είναι ένα online compiler και debugging εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε compile τον πηγαίο κώδικα και να το εκτελέσει οnline σε περισσότερες από 60 γλώσσες προγραμματισμού. Μερικές από αυτές είναι: C, C ++, C#, Objective C, Java, Pascal, Perl, PHP, Ada, COBOL, FORTRAN, Bash (Η Bash είναι ένα shell που χρησιμοποιείται στα Linux) και άλλες.

15

CodePad

Το codepad.org είναι ένας οnline μεταγλωττιστής / διερμηνέας (compiler/interpreter) και ένα απλό εργαλείο συνεργασίας. Είναι μια παράθυρο που εκτελεί κώδικα για εσάς. Μπορείτε να επικολλήσετε τον κώδικά σας και το CodePad τρέχει και σας δίνει μια σύντομη διεύθυνση URL που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τη δουλειά σας. Επικολλήστε το URL στο chat ή στο e-mail για να λάβετε βοήθεια ή για να δείξετε σε κάποιον πώς να κάνει κάτι. Ή απλά δοκιμάστε τα πράγματα, όταν δεν έχετε εύκαιρο έναν interpreter. Λειτουργεί καλά και σε πολλά τηλέφωνα.

Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι: C, C ++, Perl, PHP, Python και λοιπά.

26

Compile-Online

Πρόκειται για ένα άλλο μεγάλο οnline IDE με υποστήριξη για σχεδόν κάθε γνωστή γλώσσα προγραμματισμού.

33

JDoodle

« Ένας οnline compiler και Editor για Java, C, C ++, Perl, PHP, Python και άλλα…»

Capture-Custom

 

Με αυτές τις ιστοσελίδες θα χρειαστείτε μόνο μια σύνδεση στο Internet για να εκτελέσετε τον κώδικά σας και μπορείτε να αποφύγετε όλα τα ζητήματα τα οποία προκύπτουν μετά την εγκατάσταση ενός compiler ή interpreter λογισμικού.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS