ΑρχικήinetΉταν αγνοούμενος για 10 χρόνια και βρέθηκε χάρις στο Google Maps!

Ήταν αγνοούμενος για 10 χρόνια και βρέθηκε χάρις στο Google Maps!

Πως το Google Maps έλυσε την υπόθεση αγνοούμενου για 10 χρόνια άντρα!
Το σώμα του άνδρα που ήταν αγνοούμενος για σχεδόν μια δεκαετία, του David Lee Niles, βρέθηκε και το παράξενο της υπόθεσης ποιό είναι; – ο τόπος του εγκλήματος βρισκόταν στο Google Maps όλα αυτά τα δέκα χρόνια! Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία που θα σας εκπλήξει!

Ο David Lee Niles , ένας 72χρονος, υπέφερε από καρκίνο την στιγμή που εξαφανίσθηκε, στις 11 Οκτωβρίου του 2006, μετά την έξοδό του από την τοπική pub. Τελευταία φορά εθεάθη να περπατά έξω από το Jake’s Bar στο Byron Township.

Έπειτα, κανένα ίχνος δεν βρέθηκε από αυτόν – εώς ότου ο Brian Houseman εντόπισε την οροφή ενός αυτοκινήτου δίπλα στις όχθες μια λιμνούλας ενώ διακοσμούσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το Cook Funeral Home.

Και το παράξενο της υπόθεσης ποιό είναι;

Η εικόνα του αυτοκινήτου ήταν ορατή όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας της εικόνας που είχε τραβήξει ο δορυφόρος της Google Maps!
Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο για να ανασύρει το αυτοκίνητο όπου μέσα βρισκόταν και τα απομεινάρια από το σώμα του άτυχου άνδρα, του κυρίου Νiles.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται το αυτοκίνητο του κυρίου Nile όπως το συνέλαβε ο δορυφόρος του Google Map:

Πως το Google Maps έλυσε την υπόθεση αγνοούμενου για 10 χρόνια άντρα!

Ο Scott Hathaway, ο γαμπρός του κου Niles ανέφερε:

Για μας σήμερα, έκλεισε μια αναζήτηση τόσων ετών. Γιατί ο Θεός περίμενε εννέα χρόνια, δεν έχω ιδέα. Αλλά είμαστε χαρούμενοι. Είναι πολύ καλό το ότι θα του προσφέρουμε επιτέλους ένα σπίτι.

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=NZ7GgsPARog” width=”580″ height=”380″]

 

 

https://www.secnews.gr/100180/facebook-messenger-soon-get-bots/Διαβάστε ακόμα: Το Facebook Messenger και τα bots του… θα το δούμε σύντομα;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS