HomeinetXiaomi will soon unveil its first laptop

Xiaomi will soon unveil its first laptop

xiaomi

Η κινέζικη Xiaomi μας έχει συνηθίσει σε smartphones με βασικό πλεονέκτημά τους την χαμηλή τιμή, ενώ δείχνει να εξελίσσεται με σταθερούς ρυθμούς.

As shown in the 2015 η Xiaomi στο πλαίσιο της εξέλιξης θα επεκταθεί, εκτός από την παρουσίαση νέων smartphones, και σε άλλους τομείς όπως είναι τα laptops.

Μπορεί κάτι τέτοιο να έχει ακουστεί και στο παρελθόν, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση εμφανίζονται πιο πειστικές αποδείξεις, όπως φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GizmoChina, η κινεζική εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα το πρώτο της laptop με οθόνη 15 ιντσών ανάλυσης 1920x1080pixels, με επεξεργαστή Intel Core i7 Haswell, μνήμη RAM 16GB και τιμή περίπου 480 δολάρια.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, η συσκευή μοιάζει αρκετά με τη σειρά Macbook Air of Apple, έχοντας ίδιο σχήμα και bezels, καθώς και την ίδια χρωματική επιλογή.

However κρατάμε επιφυλάξεις με τις τόσες ομοιότητες, καθώς δεν αποκλείεται η φωτογραφία να έχει υποστεί επεξεργασία με Photoshop.

Τέλος, η τιμή των 480 δολαρίων για ένα laptop με Core i7 και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, κρίνεται αρκετά ικανοποιητική και αν ισχύσει θα επηρεάσει την υπόλοιπη αγορά των laptops.

Source: gr.pcmag.com

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS