HomeUpdatesGoogle Messages: shows contact photos in conversations

Google Messages: shows contact photos in conversations

The Google Messages για Android φέρνει τώρα φωτογραφίες επαφών, δίπλα στα ονόματα των επαφών, στην κορυφή των νημάτων συνομιλιών. Αυτό το feature το διαθέτουν ήδη οι περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το WhatsApp, το Facebook Messenger, the Telegram και το Apple iMessage. Τώρα μπορείτε να αναγνωρίζετε εύκολα με ποιον μιλάτε στην εφαρμογή Google Messages με μία μόνο ματιά!

google messages μηνύματα

Το Messages (παλαιότερα γνωστό ως Android Messages) είναι μια εφαρμογή SMS, RCS και άμεσων μηνυμάτων που αναπτύχθηκε από την Google για τα λειτουργικά της systems για κινητά, ενώ είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του Ιστού.

See also: Google Messages: the new notification icon is finally here!

Πριν από αυτήν την ενημέρωση, το Google Messages έδειχνε μόνο το όνομα της επαφής στο επάνω μέρος των συνομιλιών. Εκεί υπήρχε και η γραμμή tools με τα εικονίδια/κουμπιά για πραγματοποίηση βιντεοκλήσης, φωνητικής κλήσης και αναζήτησης. Πατώντας το όνομα της επαφής οι χρήστες μπορούσαν να δουν τη σελίδα λεπτομερειών στην εφαρμογή Επαφές. Με την τελευταία αλλαγή, η συντόμευση τονίζεται περαιτέρω. The users μπορούν τώρα να πατήσουν είτε πάνω στη φωτογραφία είτε πάνω στο όνομα για να δουν λεπτομέρειες. Εάν είστε σε μια ομαδική συνομιλία, και πατήσετε σε αυτό το σημείο, θα δείτε να εμφανίζονται οι λεπτομέρειες της ομάδας.

Η φωτογραφία που βλέπετε στις συνομιλίες του Google Messages είναι η αποθηκευμένη εικόνα επαφής, η οποία εμφανίζεται επίσης στην κύρια λίστα συνομιλιών.

See also: Send "bulk text messages" via Google Messages

Οι περισσότερες γνωστές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Το WhatsApp, the Messenger and the Telegram εμφανίζουν την εικόνα επαφής στα αριστερά στις Conversations, while the iMessage την εμφανίζει στο κέντρο. Όλες αυτές οι πλατφόρμες χρησιμοποιούν το avatar του προφίλ ως συντόμευση για τα στοιχεία του χρήστη.

google επαφές

Η προσθήκη της φωτογραφίας Contact έχει φέρει αλλαγή στη γραμμή εργαλείων στη συνομιλία. Η εικόνα χρειάζεται επιπλέον χώρο, έτσι η Google έχει πλέον αφαιρέσει το κουμπί αναζήτησης από τη γραμμή εργαλείων. Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα ή λέξη-κλειδί σε μια chat, θα πρέπει να πατήσετε στις τρεις κάθετες κουκκίδες στη δεξιά γωνία. Στη γραμμή εργαλείων μένουν τα κουμπιά για φωνητική Call and Video κλήση.

Google Messages Changes

Αυτή η ενημέρωση του Google Message για Android ακολουθεί μια άλλη πρόσφατη αλλαγή, που τροποποίησε τις “proof of reading“. Αντί να χρησιμοποιεί λέξεις για να υποδείξει τα “sending”, “sent”, “delivered” και “read”, η Application χρησιμοποιεί πλέον Icons.

See also: Google Messages: how to set up reminders?

Επιπλέον, λίγες εβδομάδες πριν από αυτό, η Google έκανε πιο εμφανή την επωνυμία RCS (Rich Communications Services) στο Messages αντικαθιστώντας τη χρήση του “Chat features” με “RCS chat“.

Κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της Application Google Messages, μπορείτε να απολαύσετε τις αλλαγές που έχει φέρει η Google!

Source : www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS