ΑρχικήsecurityIntel Security, Η νέα ονομασία της mobile σουίτας της McAfee, και θα...

Intel Security, Η νέα ονομασία της mobile σουίτας της McAfee, και θα είναι δωρεάν

Intel-Security

Ο CEO της Intel, Brian Krzanich, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων τεχνολογιών της εταιρείας στην CES 2014, μεταξύ άλλων – να αναφέρουμε τα Intel RealSense, Edison και Quark- αναφέρθηκε και στη McAfee, και στις σουίτες ασφάλειας που προσφέρει. H Intel επιθυμεί η τεχνολογία της McAfee να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές. Και πως γίνεται κάτι τέτοιο δυνατόν; Προσφέρωντας την δωρεάν!

Πιο συγκεκριμένα, ο κος. Krzanich (μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του σε video παρακάτω), ότι η Intel θα αλλάξει -επιτέλους λέμε εμείς- το όνομα των υπηρεσιών McAfee σε Intel Security και το σπουδαιότερο; Θα τις προσφέρει δωρεάν, τουλάχιστον για τις πλατφόρμες των φορητών συσκευών (Android κ.α) Όπως είναι γνωστό, η Intel εξαγόρασε την McAfee έναντι… 7.68 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2010 (ναι, ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε και σας καταλαβαίνουμε… θα αγόραζε Nokia και HTC μαζί σήμερα, το ξέρουμε).

Η Intel δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά, για το πότε θα γίνει η σχετική μετάβαση, και σε ποια προϊόντα ακριβώς αναφέρθηκε ο κος. Krzanich, ωστόσο σύντομα θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρεία βεβαίως θα αλλάξει το λογότυπο -αφού θα αντικατασταθεί η λέξη McAfee- αλλά θα «κρατήσει» την χαρακτηριστική ασπίδα (χωρίς το «M» φανταζόμαστε).

https://youtu.be/s6F7lueWs7M

Πηγή: techblog.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS