ΑρχικήinetΠερισσότερες αποδείξεις ότι το iPhone 7 δεν θα έχει headphones

Περισσότερες αποδείξεις ότι το iPhone 7 δεν θα έχει headphones

iphone-7-silver-1

Στο τέλος του Νοεμβρίου υπήρχε μια φήμη ότι η Apple θα αποσύρει το βύσμα των headphones 3,5 χιλιοστών από το iPhone 7 και αντί αυτού θα χρησιμοποιήσει την υποδοχή Lightning για να συνδέονται τα ακουστικά στη συσκευή.

Τώρα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, που αποκαλύφθηκαν από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, που προφανώς επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία θα απομακρύνει το βύσμα ήχου των 3.5mm και θα χρησιμοποιείται η θύρα Lightning αντ ‘αυτού.

Η είδηση ​​έρχεται από δύο κινεζικές ιστοσελίδες, την Anzhou και την Wei Fang οι οποίες προφανώς έχουν λάβει πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας σχετικά με τις αλλαγές στον τρόπο που τα ακουστικά θα συνδέονται με το νέο μοντέλο.

Η Apple αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει έναν προσαρμογέα που θα επιτρέπει στα υπάρχοντα headphones να συνεργάζονται με το νέο μοντέλο, ο οποίος είτε θα διατίθεται στο νέο πακέτο είτε θα πωλείται ξεχωριστά με επιπλέον κόστος.

Άλλες αλλαγές στο νέο iPhone 7 και 7 Plus θα περιλαμβάνουν έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή Α10 της Apple και περισσότερη μνήμη RAM, ενώ και οι δύο συσκευές λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν με 3GB μνήμης RAM και το 7 Plus μπορεί να έχει και μια επιλογή αποθήκευσης 256GB καθώς και μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Και οι δύο συσκευές λέγεται επίσης ότι θα έχουν ένα νέο σχέδιο ανώτερο του iPhone 6S και 6S Plus , ενώ αναμένεται η εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει τις ίδιες επιλογές χρωμάτων.

Ένα ακόμα πράγμα που επίσης φημολογείται για τα νέα μοντέλα είναι ότι θα είναι αδιάβροχα και αυτό είναι κάτι που φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό.

Περιμένουμε τις νέες συσκευές να ξεκινήσουν την κυκλοφορία τους τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, ενώ μπορεί επίσης να υπάρξουν και μικρότερα iPhone 6C ή 7C κάποια στιγμή τον Απρίλιο με οθόνη 4 ιντσών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS