ΑρχικήinetΗ Microsoft λέει ότι τα Windows 10 τρέχουν σε 200 εκατομμύρια συσκευές

Η Microsoft λέει ότι τα Windows 10 τρέχουν σε 200 εκατομμύρια συσκευές

windows-10-Microsoft

Τα Windows 10 φτάνουν νέο ορόσημο όπως δηλώνει η Microsoft

Η Microsoft μόλις αποκάλυψε ότι τα Windows 10 λειτουργούν σε 200 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο, πάνω από τα 110 εκατομμύρια που ανακοίνωσε η εταιρεία τον Οκτώβριο.

Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπου τρεις μήνες, τα Windows 10 αυξήθηκαν κατά 90 εκατομμύρια, έτσι περίπου 30 εκατομμύρια χρήστες αναβαθμίζουν στο νέο λειτουργικό σύστημα κάθε μήνα.

“Είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι επειδή οι πελάτες αυτοί αγαπούν τα Windows 10. Συνολικά, βλέπουμε σημαντικά υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών με τα Windows 10 από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση των Windows,” λέει σήμερα η εταιρεία.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ένα μεγάλο μέρος του μεριδίου των Windows 10 είναι εγκατεστημένο σε νέες συσκευές, καθώς το 40 τοις εκατό αυτών που τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα άρχισε να δραστηριοποιείται μετά την Μαύρη Παρασκευή.

“Βλέπουμε αυξημένη προτίμηση για τα Windows 10 από τους καταναλωτές. Από την Μαύρη Παρασκευή, το μερίδιο λιανικής PC Share * στις ΗΠΑ, για τα Windows 10 αυξήθηκε 16 μονάδες στο 62% σε σύγκριση με τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες.

Ο τελικός στόχος

Αν και τα στοιχεία έγκρισης δείχνουν μάλλον εντυπωσιακή απόδοση για τα Windows 10 μετά από μόλις πέντε μήνες, κορυφαία προτεραιότητα της Microsoft είναι στην πραγματικότητα να φέρει το νέο λειτουργικό σύστημα σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το 2017.

Για να επιτευχθεί αυτό, η εταιρεία εργάζεται στο να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους σε Windows 10, καθώς επίσης βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο Windows 10 Mobile, το νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones που θα προσφέρεται δωρεάν σε συσκευές που τρέχουν Windows Phone.

Ο τελικός στόχος είναι να εγκατασταθούν τα Windows 10 σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, smartphones, tablets, laptop και κονσόλες παιχνιδιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Microsoft δεν βλέπει πλέον τα Windows ως ένα ξεχωριστό κομμάτι του λογισμικού για διαφορετικές συσκευές, αλλά ως μια ενιαία πλατφόρμα που τροφοδοτεί τα πάντα και προσφέρει την ίδια εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνιση, της αίσθησης και των χαρακτηριστικών, παντού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS