ΑρχικήinetΗ Google κρυφά δημιουργεί μια messaging εφαρμογή!

Η Google κρυφά δημιουργεί μια messaging εφαρμογή!

Η Google δουλεύει πάνω σε μία νέα πιο έξυπνη εφαρμογή messenger για να κατατροπώσει το WhatsApp
Η Google εργάζεται πάνω σε μια νέα «έξυπνη» εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για τουλάχιστον έναν χρόνο, σύμφωνα με τις εκθέσεις από την Wall Street Journal. Υπάρχουν, επίσης, αναφορές ότι αυτό το επερχόμενο messenger από τον γίγαντα αναζήτησης θα ενεργοποιείται με τεχνητή νοημοσύνη (AI) που θα μπορούσε να βοηθήσει την Goοgle να ανταγωνιστεί περισσότερο τις δημοφιλής WhatsApp και Messenger προσφορές.

google-logo
Ο Goοgle VP των επικοινωνιών, Nick Fox, λέγεται ότι διοικεί προσωπικά την ομάδα που κάνει δυνατή την υπηρεσία. Η ομάδα κάνει χρήση του γεγονότος ότι η Goοgle έχει μια σε βάθος γνώση και εμπειρία σε AI τεχνολογία και μηχανική μάθηση, η οποία θα είναι σε θέση να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις εντολές και τις απαντήσεις.
Η Goοgle είναι γνωστή στο ότι προσφέρει στους χρήστες της μηχανή αναζήτησης, υπηρεσίες περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του Chrome, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Gmail, τα Google Hangouts, το Goοgle+ και πολλές άλλες υπηρεσίες. Από την άλλη πλευρά, το Facebook είναι δημοφιλές για τις προσφορές του στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων. Προσθέτει, επίσης, υπηρεσίες, όπως το Facebook Messenger και το ήδη αναφερθέν WhatsApp στη λίστα των προσφορών του.
H Google, μαζί με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης λέγεται ότι θα προσθέσει και chatbot τεχνολογία στη νέα εφαρμογή, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Τα Chatbots είναι προγράμματα υπολογιστών που διατρέχουν στο διαδίκτυο και σε άλλες πηγές για να βρουν και να ανακτήσουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις.
Η υπηρεσία ακούγεται σαν να προορίζεται για να ανταγωνιστεί άμεσα το Facebook M, ένα bot που δοκιμάζει το Facebook μέσα από το Messenger. Λέγεται ότι κάνει ότι προείπαμε για τη Goοgle, το Μ αναζητά αυτόματα στο διαδίκτυο για απαντήσεις σε ερωτήσεις, αλλά το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα: για πιο σύνθετες αναζητήσεις, ένας άνθρωπος βοηθός θα αναλαμβάνει, επιτρέποντας στο M να κάνει πράγματα πολύ πέρα από ό,τι ένας υπολογιστής θα μπορούσε να κάνει.
Αυτή η τεχνολογία από την Goοgle έχει ως στόχο να καταστήσει μοναδική την εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ερωτήσεις κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή συνομιλίας και να λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις που προέρχονται από το διαδίκτυο μέσα από την ίδια εφαρμογή. Η νέα υπηρεσία θα ενσωματώσει chatbots που θα απαντούν σε ερωτήματα μέσα από μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αποκάλυψε κοντινή πηγή. Όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα είναι σε θέση να στέλνουν μηνύματα σε φίλους τους ή να προωθήσουν το μήνυμα σε ένα chatbot που στη συνέχεια θα ψάχνει στο Web και σε πολλές άλλες πηγές για πληροφορίες σχετικά με το ερώτημα σας.
Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν οι χρήστες θα κινηθούν προς την «έξυπνη» υπηρεσία από ότι στα Goοgle Hangouts, Goοgle Messenger και Google+. Για το ποιο θα είναι το ακριβές όνομα της νέας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων της Gοogle και το πότε θα ξεκινήσει δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS