ΑρχικήinetΝέα πρωτότυπη συνεργασία του Facebook Messenger με την υπηρεσία Uber

Νέα πρωτότυπη συνεργασία του Facebook Messenger με την υπηρεσία Uber

Το Facebook σήμερα ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Uber που επιτρέπει στους ανθρώπους να καλούν αυτοκίνητα από την υπηρεσία που καλεί όχημα για τη μεταφορά σου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Messenger smartphone. Η συνεργασία αυτή ήταν μια σημαντική κίνηση και για τις δύο εταιρίες της Καλιφόρνια, διευρύνοντας περαιτέρω την αυτόνομη υπηρεσία μηνυμάτων του Facebook, πέρα ​​από την απλή επικοινωνία, και θέτει το Uber σε ένα κοινωνικό δίκτυο που υποστηρίζεται από περίπου 700 εκατομμύρια χρήστες.

“Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, μπορείτε να ζητήσετε τη μεταφορά σας από μια υπηρεσία μεταφοράς, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να κατεβάσετε μια επιπλέον εφαρμογή ή να αφήσετε μια συνομιλία στη μέση”, δήλωσε ο διευθυντής του προϊόντος, Seth Rosenberg, σε ένα blog post.

Νέα πρωτότυπη συνεργασία του Facebook Messenger με την υπηρεσία Uber

«Είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν σας αποσπά από τα σχέδια που έχετε κάνει με τους φίλους ή την οικογένειά σας.». Το Uber χαρακτηρίστηκε ως ο πρώτος partner στην έναρξη του ” transportation on Messenger“, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για να προσθέσει Uber αντιπάλους ως επιλογές στους χρήστες της υπηρεσίας smartphone messaging.

Το Uber κάνει το ντεμπούτο του στο Messenger στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Ο Rosenberg υποσχέθηκε ότι περισσότερες χώρες και περισσότεροι partners θα προστεθούν σύντομα.

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία πατώντας στην επιλογή “μεταφορά(transportation)” ή με το να εισάγουν τη λέξη Uber στην αναζήτηση, σύμφωνα με το Facebook.

Ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση των οδηγών θα παραδίδεται στο Messenger και οι φίλοι σας θα μπορούν να ειδοποιούνται ότι έχετε καλέσει όχημα για τη μεταφορά σας.

«Με τη δυνατότητα να αναζητάτε, εντοπίζετε και να πληρώνετε για τη μετακίνησή σας στο Messenger, η μεταφορά γίνεται τόσο απλή όσο η αποστολή ενός μηνύματος», δήλωσε ο Rosenberg.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS