ΑρχικήinetΈρχεται το “Facebook at Work” με τη νέα χρονιά!

Έρχεται το “Facebook at Work” με τη νέα χρονιά!

Το “Facebook at Work” είναι η απάντηση του Facebook στις εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για επικοινωνία στην εργασία όπως το Slack and Yammer.

Facebook

Η βασική του υπηρεσία θα είναι δωρεάν για τις εταιρίες αλλά οι επιπλέον υπηρεσίες όπως τα analytics, εφαρμογές και η υποστήριξη πελατών θα είναι επί πληρωμή. Αυτή νέα υπηρεσία του διάσημου κοινωνικού δικτύου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016.

Η πρώτη εταιρία που δοκίμασε το Facebook at Work ήταν η γνωστή εταιρία Marketing Weber Shandwick η οποία έδωσε στη δημοσιότητα κάποια χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό απ’ ότι δήλωσε η εταιρία είναι η οικειότητα με την υπηρεσία. Επειδή σχεδόν όλοι έχουν Facebook, οι εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να το μάθουν αφού ξέρουν ήδη τα βασικά. Αν  σκέφτεστε να εφαρμόσετε ένα σύστημα συνομιλίας στην εταιρία σας όπως είναι το Slack αλλά ανησυχείτε ότι θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο στην εκπαίδευση των εργαζόμενων σας τότε το “Facebook at Work” είναι μια πολύ καλή λύση για σας.

Επιπλέον η υπηρεσία είναι ξεχωριστή από τον προσωπικό λογαριασμό που έχει ο καθένας στο κοινωνικό δίκτυο, κάτι που είναι ανακουφιστικό γι’ αυτούς που δεν θέλουν να μπλέκουν τα προσωπικά τους με τη δουλειά.

Τέλος, κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η νέα υπηρεσία έχει σχεδιαστεί και ειδικά για κινητά. Λαμβάνοντας υπόψιν πόσο γρήγορα στρέφεται το διαδίκτυο στα κινητά τα τελευταία χρόνια, αυτή η κίνηση φαίνεται πολύ σοφή.

Και φυσικά αν το διάσημο κοινωνικό δίκτυο κάνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τη νέα του υπηρεσία στην εργασία τους αντί για το Gmail θα είναι μια μεγάλη νίκη.

Αναμένουμε σύντομα και καινούριες εκθέσεις σχετικά με το τι λειτουργεί και τι όχι αφού η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει τον χρόνο που μας έρχεται

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS