ΑρχικήinetΤο Pulse επιτρέπει τον έλεγχο της DSLR κάμερά σας μέσω smartphone

Το Pulse επιτρέπει τον έλεγχο της DSLR κάμερά σας μέσω smartphone

dslr-camera-pulse

Φωτογράφοι που θα ήθελαν να είναι σε θέση να ελέγχουν τις DSLR ή mirrorless φωτογραφικές μηχανές απευθείας από το smartphone τους, ενδέχεται να ενδιαφέρονται για μια νέα συσκευή που έχει δημιουργηθεί από τον Kris Cheng και ονομάζεται Pulse.

Το Pulse είναι ένας μικρός δέκτης που συνδέεται στη θύρα USB της φωτογραφικής σας μηχανής και μεταδίδει ένα ασύρματο σήμα πίσω σε μια συνοδευτική εφαρμογή που έχει τοποθετηθεί στη συσκευή smartphone σας.

Το Pulse χρησιμοποιεί σύνδεση Bluetooth για να συνδέεται είτε σε iOS ή Android smartphones και tablets και είναι συμβατό με πάνω από 60 είδη διαφορετικών καμερών προς το παρόν. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία του είναι ικανή να παρέχει πάνω από 24 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Καθιστώντας το εύκολο να δημιουργήσετε time-lapse βίντεο και πολλά άλλα.

Το Pulse είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για τον έλεγχο της κάμερας σας από το smartphone σας. Συνδέεται στη φωτογραφική σας μηχανή DSLR ή θύρα USB mirrorless, έτσι ώστε, είτε τραβάτε φωτογραφίες, time-lapse , ή βίντεο, θα έχετε πλήρη δημιουργική ελευθερία – εξ αποστάσεως από το smartphone σας – με την τρέχουσα φωτογραφική μηχανή σας.

Η δύναμή του προέρχεται από ένα 100’ Bluetooth χαμηλής ενέργειας ραδιόφωνο, ένα προηγμένο λογισμικό ελέγχου USB, και ένα όμορφα σχεδιασμένο interface. Θέλαμε ένα προϊόν που θα μπορούσε να χειριστεί τις μεγαλύτερες ιδέες του έργου σας – από μαγνητοσκοπήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο ταξίδι σας. Λόγω του μεγέθους του, μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε το Pulse, και χάρη στο τι μπορεί να κάνει δεν θα θελήσετε ποτέ να το αφήσετε πίσω.

Με την προεπισκόπηση της εικόνας μπορείτε να δείτε μικρογραφίες στο τηλέφωνό σας αμέσως μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας, σε ένα εύρος μέχρι 100 πόδια. Είτε η φωτογραφική μηχανή σας βρίσκεται σε ένα παράθυρο του 5ου ορόφου ή αντιμετωπίζει το κρύο, το Pulse σας καλύπτει ώστε να μπορείτε να πάρετε το τέλειο πλάνο.

Το Pulse είναι τώρα διαθέσιμο για στήριξη μέσω της ιστοσελίδας Kickstarter.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS