ΑρχικήinetΤο Karma Neverstop παρέχει απεριόριστα δεδομένα για $ 50 το μήνα

Το Karma Neverstop παρέχει απεριόριστα δεδομένα για $ 50 το μήνα

karma-go-neverstop

Το Karma, ο κατασκευαστής του pay-as-you-go LTE mobile hotspot ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα μια νέα προσθήκη στην γκάμα τους σχεδίων με την έναρξη του Karma Neverstop.

Το Karma Neverstop έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει στους πελάτες απεριόριστα δεδομένα για μόλις $ 50 ανά μήνα και το σχέδιο είναι διαθέσιμο χωρίς συμβόλαιο.

Το Karma προσφέρει επίσης ένα πλάνο pay-as-you-go που ονομάζεται ανεφοδιασμός και δεν θα αντικατασταθεί από το νέο πακέτο Neverstop που έχει ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα. Και τα δύο σχέδια σύνδεσης του Karma θα επωφεληθούν από το δίκτυο LTE της Sprint και θα επιτρέπουν στους πελάτες να συνδέουν έως και τρεις συσκευές ώστε να έχουν απεριόριστη πρόσβαση δεδομένων σε 5 Mbps.

Το Karma γράφει στην ιστοσελίδα του:

“Η αποστολή μας ήταν πάντα να μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας με τον πιο απλό τρόπο. Όταν πρωτοξεκινήσαμε , ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν να προσφέρουμε pay-as-you-go δεδομένα. Ήταν απλό: πληρώνετε μόνο για ό, τι χρησιμοποιείτε, κρατάτε ό, τι δεν χρησιμοποιείτε, χωρίς συμβάσεις ούτε ψιλά γράμματα. Αυτό ήταν.

Με το Neverstop, πληρώνετε $ 50 ανά μήνα για όλο το internet που θέλετε. Αν σερφάρετε συχνά στο Karma, δεν έχετε πλέον να ανησυχείτε για τη συμπλήρωση των δεδομένων σας, όταν ξεμένετε. Ο στόχος είναι να σας κρατήσει συνδεδεμένο χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε και να σκεφτείτε πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει. Το πιο συναρπαστικό μέρος: θα αρχίσουμε να προχωράμε το Neverstop ως σχέδιο πληρωμών στους υπάρχοντες πελάτες του Karma Go την επόμενη εβδομάδα σε μια ενημερωμένη έκδοση του mobile app μας.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πακέτο Karma Neverstop επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS