ΑρχικήinetΤο Modular SmartWatch Blocks περνάει το $ 1 εκατομμύριο δεσμεύσεις

Το Modular SmartWatch Blocks περνάει το $ 1 εκατομμύριο δεσμεύσεις

blocks-modular-smartwatch-7

Εάν η υπάρχουσα γκάμα των διαθέσιμων smartwatches δεν έχει κινήσει ακόμα το ενδιαφέρον σας, τότε τα νέα σπονδυλωτά μοντέλα της Blocks τα οποία έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από $ 1 εκατομμύριο μέσω του Kickstarter, χάρη σε πάνω από 3600 υποστηρικτές, ίσως να αξίζει να διερευνηθούν περισσότερο.

Το SmartWatch της Blocks είναι πολύ μοναδικό και διατίθεται στην αγορά ως το πρώτο του είδους του στον κόσμο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις λειτουργίες χρησιμοποιώντας μικρές μονάδες που συνδέονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν το λουράκι του.

Το Blocks είναι το πρώτο σπονδυλωτό SmartWatch του κόσμου. Το watchface ή πυρήνας, όπως μας αρέσει να τον αποκαλούμε, είναι πλήρως λειτουργικό από μόνο του, και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα τέτοιο gadget. Αλλά είναι το λουράκι το πιο εκπληκτικό πράγμα σχετικά με το Blocks. Είναι κατασκευασμένο από πολλές συνδέσεις, ή ενότητες, καθεμία από τις οποίες έχει τις δικές της λειτουργίες. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τις ενότητες που θέλετε και να τις συνδέσετε για να δημιουργήσετε ένα ρολόι μοναδικό για εσάς.

Από τα smartphones μέχρι και τα wearables, οι υπάρχουσες τεχνολογίες είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους. Αν και πολλοί διαφορετικοί αισθητήρες μπορούν να ενσωματωθούν σε μία συσκευή που φοριέται, ο χώρος είναι πάντα ο περιοριστικός παράγοντας. Αυτό οδηγεί τις εταιρείες τεχνολογίας να αποφασίζουν για τα χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα για όλους, και μας αναγκάζουν να συμβιβαστούμε σε αντίθεση με ό, τι θέλουμε πραγματικά από τις συσκευές μας ως άτομα.

Εμείς τελειώσαμε με τον συμβιβασμό. Έχουμε ξεπεράσει το “ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους”. Ήρθε η ώρα τα ρολόγια μας να αντανακλούν την προσωπικότητά μας. Η Blocks σας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσετε ένα SmartWatch που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, με χαρακτηριστικά που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Απλά επιλέξτε τις μονάδες που θέλετε και συνδέστε τες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS