Κυριακή, 31 Μαΐου, 22:26
Αρχική security Πάνω από 15 εκατομμύρια T-Mobile Data πελατών έχει κλαπεί από χάκερς

Πάνω από 15 εκατομμύρια T-Mobile Data πελατών έχει κλαπεί από χάκερς

Hacker-819x1024-πελατώνΤα ηλεκτρονικά δεδομένα πάνω από 15 εκατομμυρίων T-Mobile πελατών έχουν κλαπεί από χάκερς, ωστόσο τα δεδομένα δεν εκλάπησαν απ ‘ευθείας από την T-Mobile, αλλά αντιθέτως έγινε αντιληπτό από την εταιρεία πιστωτικής παρακολούθησης, Experian.

Τα ηλεκτρονικά στοιχεία τα οποία εκλάπησαν, περιλαμβάνουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις των πελατών της T-Mobile, μαζί με την ημερομηνία γέννησής τους και επιπλέον κάποιες κρυπτογραφημένες πληροφορίες.

Αυτές οι κρυπτογραφημένες πληροφορίες, περιλαμβάνουν αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης των πελατών και αναγνωριστικές πληροφορίες από πράγματα όπως τα διαβατήρια και οι άδειες οδήγησης.

Η Experian ανακάλυψε ότι η παραβίαση των δεδομένων πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και έχει ενημερώσει τις αρχές σχετικά με τα κλεμμένα δεδομένα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, John Legere είχε αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με την παραβίαση των δεδομένων των πληροφοριών για τους πελάτες της T-Mobile.

“Προφανώς είμαι απίστευτα θυμωμένος από αυτή την παραβίαση των δεδομένων και θα καθιερώσουμε μια διεξοδική επανεξέταση της σχέσης μας με την Experian, αλλά αυτή τη στιγμή η πιο μεγάλη ανησυχία μου και αυτό που χρήζει περισσότερης εστίασης, είναι να βοηθήσουμε άμεσα όλους τους καταναλωτές που έπεσαν θύματα. Παίρνω τους πελάτες μας αλλά και την ιδιωτική ζωή των πελατών μας ΠΟΛΥ σοβαρά. Αυτό δεν είναι ένα μικρό θέμα για εμάς. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πελάτες μας ότι ούτε τα συστήματα της T-Mobile, ούτε το δίκτυο ήταν μέρος αυτής της εισβολής και ότι δεν περιελάμβανε κανέναν αριθμό καρτών πληρωμής ή τραπεζικό λογαριασμό.”

Αν νομίζετε ότι μπορεί να ήσασταν κι εσείς ένας από τους πελάτες των οποίων τα δεδομένα  έχουν κλαπεί, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, από το site της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.