ΑρχικήbusinessΤο Twitter στοχεύει επιχειρήσεις με το Official Partner Program

Το Twitter στοχεύει επιχειρήσεις με το Official Partner Program

Το Twitter στοχεύει επιχειρήσεις με το Official Partner Program – Μια νέα υπηρεσία λανσάρει το Twitter, με σκοπό να πείσει τις επιχειρήσεις  προκειμένου να χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο για να προσεγγίσουν νέους πελάτες.

Η υπηρεσία ονομάζεται Official Partner Program και ουσιαστικά πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Twitter, να φέρει σε επαφή εταίρους από τις υπηρεσίες του Twitter Certified Program και Marketing Platform Partner, όπου σύμφωνα με το κοινωνικό δίκτυο προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για μια επιτυχημένη πορεία μέσα σε αυτό.

Το Twitter στοχεύει επιχειρήσεις με το Official Partner Program
Το Twitter στοχεύει επιχειρήσεις με το Official Partner Program

 

Το Twitter συνεργάστηκε με την IBM, στο πλαίσιο του ΟffιcιaΙ Ρartner Ρrοgram, με την IBM να αναλαμβάνει να  βοηθήσει τους πελάτες να χρησιμοποιούν σωστά τo Twitter για να προγραμματίσουν και να σχεδιάσουν τις στρατηγικές marketing των επιχειρήσεών τους.

Η νέα υπηρεσία έχει σκοπό να βοηθήσει τα brands να διαχειριστούν τις καμπάνιες τους στο Twitter, καθώς και να χρησιμοποιήσουν τα Analytics εργαλεία για να δουν την πορεία τους μέσα στο κοινωνικό δίκτυο.

Στη λίστα με τις χώρες που εξυπηρετεί η εν λόγω υπηρεσία δεν συγκαταλέγεται ακόμη η Ελλάδα. Αναμένουμε να έρθει σύντομα και εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS