ΑρχικήsecurityΝέα έκδοση βελτιωμένη beta του Blackberry Messenger για iOS

Νέα έκδοση βελτιωμένη beta του Blackberry Messenger για iOS

Blackberry MessengerΗ Blackberry κυκλοφόρησε μόλις νέα έκδοση beta για την εφαρμογή ΒΒΜ (Blackberry Messenger) σε συσκευές  iOS. Όσοι έχουν γίνει δεκτοί στην έκδοση beta θα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουν πως η τελευταία ενημερωμένη έκδοση διαθέτει πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Οι περισσότερες απ’ τις βελτιώσεις που συμπεριλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση αναφέρονται στις νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στις προηγούμενες εκδόσεις του Blackeberry Messenger: timed messages και message retraction.

Και τα δύο νέα χαρακτηριστικά, αρχικά προσφέρονταν δωρεάν αλλά τώρα είναι διαθέσιμα μόνο με μηνιαία συνδρομή, διαφορετικά οι χρήστες θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μόνο περιορισμένες φορές σαν demo.

Η τελευταία iOS beta έκδοση του Blackberry Messenger, φέρνει και μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να διορθώσουν τα μηνύματά τους με την συνδρομή στον προγραμματισμό μηνυμάτων και την ανάκληση μηνύματος. Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να υποβάλλουν bug reports από την main screen, επιλέγοντας απλώς Left-Menu, ύστερα την επιλογή Report a problem/Send Report by E-mail και συμπληρώνοντας απλώς τα σχετικά πεδία στην φόρμα της αίτησης.

Όπως ήδη αναφέρθηκε,  στην νέα έκδοση έχουν εφαρμοστεί και πολλές διορθώσεις σε bugs.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS