ΑρχικήsecurityHilton HHonors points για αγορές χιλιάδων δολαρίων

Hilton HHonors points για αγορές χιλιάδων δολαρίων

Hilton HHonors points
Hilton HHonors points τιμοκατάλογος.

Εκατομμύρια  Hilton HHonors points, έχουν κλαπεί και πωλούνται ή ανταλλάσσονται με κάρτες δώρων ή άλλα πράγματα, στο Internet.

Σε φόρουμ που εντοπίστηκε, κάποιος χρήστης ισχυρίζεται ότι βρήκε ένα πολύ απλό script με το οποίο μπορεί να κάνει brute-force attack σε κάρτες του Hilton, με τετραψήφιο PIN. Η εταιρεία αν και δε το έχει αποδεχτεί επίσημα ακόμη με κάποια ανακοίνωση, ορισμένοι πελάτες έχουν αναφέρει ότι έχουν αποζημιωθεί για τους χαμένους πόντους, με το που το ανέφεραν στο Hilton.

Στο Internet τώρα, αυτό φαίνεται ότι γίνεται εδώ και 3 περίπου μήνες. Μάλιστα κάποιος χρήστης αναφέρει ότι έχει πουλήσει 833,000 πόντους προς $20 σε Bitcoins. Η αξία του πόντου έχει εκτιμηθεί στο μισό του cent σε δολάρια και οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε ακριβά ξενοδοχεία με τιμές κυμαίνονται από $5500 έως και $50,000, το βράδυ.

Στην Αμερική οι αγοραστές με 50,000 πόντους μπορούσαν να πάρουν δωροεπιταγή $100 σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Στην Αυστραλία με 322,660 πόντους μπορούσε κάποιος να πάρει Hi-Fi αξίας $500.

Το Hilton από τη πλευρά του εδώ και ένα μήνα έβαλε σύστημα captcha, στους κατόχους των καρτών, που βέβαια δε μπορεί να εμποδίσει ενδεχόμενο brute-force attack.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS