ΑρχικήinetEric Schmidt: "Γνωρίστε τον ανταγωνισμό σας. Μην τον αντιγράφετε."

Eric Schmidt: “Γνωρίστε τον ανταγωνισμό σας. Μην τον αντιγράφετε.”

Eric-Schmidt-Says-Google-Doesn-t-Copy

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, δημοσίευσε πρόσφατα ένα post στο προφίλ του στο Google+, υποδηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η Google δεν αντιγράφει τους ανταγωνιστές της, αλλά επενδύει στην καινοτομία και σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα τις ανάγκες των ανθρώπων.

“Στις επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να μην αντιγράφετε τους άλλους, αλλά να είστε πάντα ενήμεροι για το τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας”, δήλωσε ο Eric Schmidt.

“Το να προσπαθείτε να συμβαδίσετε με τον ανταγωνισμό, μπορεί μόνο να σας βοηθήσει να αποκομίσετε στοιχειώδη κέρδη. Ποτέ δεν θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι νέο. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας, όμως ο καλύτερος τρόπος για να μείνετε μπροστά είναι να εστιάσετε στην δημιουργία σπουδαίων προϊόντων, με βάση τις ανθρώπινες ανάγκες”.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, πρόσθεσε επίσης την παραπάνω συμβολική εικόνα, με την εξής λεζάντα: “Γνωρίστε τον ανταγωνισμό σας. Μην τον αντιγράφετε.”

Είναι φανερό ότι ο Eric Schmidt πιστεύει ότι η Google δεν αντιγράφει τον ανταγωνισμό, αλλά ότι πρόκειται για μια καινοτόμο οντότητα, που θέτει την ανθρωπότητα και τις ανάγκες της στο προσκήνιο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS