ΑρχικήinetΤο WIND Business Marketplace, παράδειγμα υλοποίησης των λειτουργιών της πλατφόρμας που αναπτύσσει...

Το WIND Business Marketplace, παράδειγμα υλοποίησης των λειτουργιών της πλατφόρμας που αναπτύσσει η Interworks

interworks logo epilogi

Σύνοψη: Άλλη μία υλοποίηση των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής λύσης για Cloud Service Providers που αναπτύσσει η Interworks, από τη WIND Hellas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ /ΕΛΛΑΔΑ, Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014: Η WIND Hellas, κορυφαίος πάροχος, υπηρεσιών  Κινητής, Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet,  χρησιμοποίησε τις δυνατότητες της Interworks Cloud Platform, προκειμένου να προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες ένα online marketplace για cloud υπηρεσίες.

Το WIND Business Marketplace, είναι η customer facing δυνατότητα που παρέχει η πρωτοπόρα πλατφόρμα ελέγχου, διαχείρισης και τιμολόγησης cloud υπηρεσιών, που αναπτύσσει και διαθέτει στην διεθνή αγορά, η Interworks.

Η λύση της Interworks, έχει αποτελέσει ήδη πολύτιμο εργαλείο για μεγάλους service providers σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Κολομβία, Φιλανδία, Κύπρο και άλλες, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα online πώλησης και διαχείρισης cloud υπηρεσιών, αλλά και ολοκληρωμένης διαχείρισης κάθε τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας των συγκεκριμένων εταιρειών.

Επιπρόσθετα, η Interworks Cloud Platform, αποτελεί κι ένα πολύτιμο εργαλείο για cloud service providers σε όλο τον κόσμο, που επιθυμούν να αναπτύξουν το δίκτυο μεταπωλητών τους σε διάφορες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Interworks Cloud Platform, επισκεφτείτε το www.interworkscloud.com

Σχετικά με την Interworks:

Interworks είναι μία εταιρεία που αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη και την αυτόματη διαχείριση υπηρεσιών cloud. Η Interworks Cloud Platform προσφέρει κεντρική διαχείριση των υπηρεσιών Cloud και καλύπτει τις ανάγκες σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, παρόχους υπηρεσιών και ISV σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.interworkscloud.com 

Σχετικά με την WIND Hellas:

 Η WIND Ελλάς ιδρύθηκε το 1992 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Μέσα στα 22χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και παρουσίασε καινοτομικά προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα στην επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wind.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS