ΑρχικήinetTo Steam για Linux Stable Client λαμβάνει νέα αναβάθμιση

To Steam για Linux Stable Client λαμβάνει νέα αναβάθμιση

Steam-for-Linux-Receives-Major-New-Stable-Update

Η Valve έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση για το Steam για Linux client, η οποία ενσωματώνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες Betas.

Όταν μια έκδοση υπό ανάπτυξη, διαθέτει επαρκείς αλλαγές, η Valve τη μετατρέπει σε σταθερή και οι εργασίες για την επόμενη beta ξεκινούν σχεδόν αμέσως.

Σύμφωνα με το changelog, έχει προστεθεί μια αυτόματη ανίχνευση για τις εξόδους ήχου κατά την εκκίνηση του SteamOS για πρώτη φορά, έχουν προστεθεί ρυθμίσεις under/overscan και φωτεινότητας στην εκκίνηση του SteamOS UI και έχει προστεθεί υποστήριξη για την επιλογή της συσκευής εισόδου ήχου του χρήστη για το SteamOS (για φωνητικές συνομιλίες).

Επίσης, ο όγκος της συσκευής έχει επανέλθει στο 100% όταν αλλάζετε τις εξόδους ήχου της συσκευής, και παρέχεται ένα μήνυμα σφάλματος όταν το Steam δεν είναι σε θέση να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις ήχου του συστήματος μέσα από τη λειτουργία Big Picture.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την τελευταία έκδοση μπορείτε να δείτε στην επίσημη ανακοίνωση. Κατεβάστε το Steam για Linux εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS