ΑρχικήinetΞεπούλησε το PlayStation 4

Ξεπούλησε το PlayStation 4

Οι πωλήσεις του PlayStation 4, της νέας κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών που υπογράφει η Sony, ξεπέρασαν ήδη τα 2,1 εκατομμύρια συσκευές από τον Νοέμβριο, που το προϊόν αυτό διατίθεται στην αγορά της Αμερικής και της Ευρώπης.

playstation4Το PS4, το οποίο η Sony χαρακτηρίζει πλατφόρμα πολυμεσικού περιεχόμενου, πωλείται σήμερα σε 32 χώρες στον κόσμο, όχι όμως στην Ιαπωνία, όπου η πώλησή του θα αρχίσει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2014.

«Το PS4 κατέγραψε μια ιστορική εκτίναξη στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Αυτή η δυναμική συνεχίζεται αδιάκοπα στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Λατινική Αμερική», δήλωσε με ικανοποίηση ο διευθυντής της Sony Computer Entertainment Άντριου Χάουζ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Sony, η παραγωγή του PS4 συνεχίζεται και η εταιρία κάνει τα πάντα ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν να αποκτήσουν το νέο προϊόν την καθοριστική περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τη Sony, η επιτυχία εξηγείται από την έκταση της βιβλιοθήκης λογισμικού και από το ευρύ φάσμα λειτουργιών αυτής της κονσόλας που εκμεταλλεύεται για παράδειγμα τις ιδιότητες επικοινωνίας και παρέχει πρόσβαση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η Sony είχε δηλώσει ότι ελπίζει να πουλήσει πέντε εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως έως τα τέλη Μαρτίου του 2014, ένας στόχος που μοιάζει πιθανός, όσο αυξάνεται ο αριθμός των χωρών στις αγορές των οποίων θα διατίθεται.

Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών αναγκάστηκε να μεταθέσει τη διάθεση του νέου προϊόντος στην ιαπωνική αγορά στα τέλη του προσεχούς Φεβρουαρίου λόγω των καθυστερήσεων στην ανάπτυξη παιχνιδιών ειδικά σχεδιασμένων για το ιαπωνικό κοινό, που έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Πηγή: AMΠE

 

Πηγή: portal.kathimerini.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS