ΑρχικήinetΚατεβάστε την σταθερή έκδοση 9 του TeamViewer

Κατεβάστε την σταθερή έκδοση 9 του TeamViewer

TeamViewer

Το TeamViewer έφτασε σε άλλη κύρια έκδοση,  γεμάτη με νέα χαρακτηριστικά και υποστήριξη για το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8.1. Είναι διαθέσιμο σήμερα για τα Windows , Mac , Linux και φορητές συσκευές .

Η έκδοση 9 της εφαρμογής φέρνει στο τραπέζι διάφορα καλούδια, όπως, καρτέλες απομακρυσμένων συνεδριών, υποστήριξη για Wake-on-LAN, μεγαλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού TeamViewer, και εκτεταμένη συνολική λειτουργικότητα.

Η τρέχουσα έκδοση προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξουν συνδέσεις σε διαφορετικές καρτέλες για μια καλύτερη εικόνα της απομακρυσμένης δραστηριότητάς σας. Επίσης διαθέτει οπτική ειδοποίηση για να προειδοποιήσει σχετικά με τη δράση στον απομακρυσμένο υπολογιστή.

Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό του TeamViewer γίνεται πιό ασφαλής χάρη στην εφαρμογή της ταυτότητας δύο παραγόντων. Ένα OTP (one-time PIN) που αποστέλλεται στο τηλέφωνό σας απαιτείται τώρα πιά για να συνδεθείτε, σε περίπτωση που ο κωδικός σας είναι σε κίνδυνο.

Πρόσθετες λειτουργίες έχουν ενσωματωθεί σε αυτή την αναθεώρηση του TeamViewer όπως αντιγραφή και επικόλληση αρχείων και κειμένου μεταξύ των υπολογιστών. Επίσης μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείων σε υπολογιστές και σε επαφές χωρίς τη δημιουργία μιας σύνδεσης.

Οι εταιρείες μπορούν να φτιάξουν custom modules όπως QuickSupport, QuickJoin, ή υποδοχής με τη δική τους επωνυμία και να τα παρέχουν στους πελάτες μέσω ενός ατομικού συνδέσμου.

Κράχτης αυτής της έκδοσηης είναι επίσης η μεταφορά βίντεο για παρουσιάσεις ή η προβολή ταινιών YouTube σε απομακρυσμένα μηχανήματα.

Η έκδοση 9 έκανε επίσης ορισμένες βελτιώσεις στις συνδέσεις και επαφές για να επιτρέπει την εύκολη εργασία από touch-friendly συσκευές. Όταν ο έλεγχος γίνεται μέσω οθόνης αφής, τα πλήκτρα μετατρέπονται αυτόματα για μια καλύτερο χειρισμό.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS