ΑρχικήGamingGamer Αγοράζει 4.000 ΜΗ-λειτουργικά Αντίγραφα του Alan Wake

Gamer Αγοράζει 4.000 ΜΗ-λειτουργικά Αντίγραφα του Alan Wake

Alan Wake

Το Alan Wake, από τους δημιουργούς του Max Payne και του Control, Remedy, είναι ένας κλασικός τίτλος τρόμου, που οδήγησε έναν gamer να αγοράσει 4.000 αντίγραφα, απο τα οποία κανένα δεν λειτουργεί.

Δείτε επίσης: Final Fantasy XIV: Dawntrail με Nvidia DLSS & AMD FSR

XCOM. Civilization. Half-Life. Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που λατρεύτηκαν στην κατηγορία, πιστοποιημένα κλασικά του PC που θεωρούνται μέρος της προσωπικότητας μας σαν gamers. Βέβαια, όταν πρόκειται για συλλεκτικές εκδόσεις, αναδημοσιεύσεις ή την περιστασιακή αναβάθμιση του παιχνιδιού της χρονιάς, θα μπορούσαμε να παρασυρθούμε να αγοράσουμε ένα δεύτερο αντίγραφο κάποιων από αυτά τα αγαπημένα μας έργα. Και ίσως, μόνο ίσως, θα πάμε λίγο παραπέρα – αν είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε πραγματικά, θα μπορούσαμε να το αγοράσουμε δύο φορές, μόνο για να είμαστε σίγουροι ότι ένα αντίγραφο δεν θα χαλάσει, ή για να το παίξουμε στο PC και επίσης σε άλλη, δεύτερη πλατφόρμα. Αλλά ακόμα και με το Baldur’s Gate 3, το Doom και το Command and Conquer, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ένα παιχνίδι που να αγαπά τόσο πολύ ώστε να το αγοράσει 4.000 φορές. Το Alan Wake 2 ήταν φανταστικό. Το Control, το Max Payne και ακόμα και το παραγνωρισμένο Quantum Break αποδεικνύουν ότι η Remedy είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών σήμερα. Αλλά είναι αυτό αρκετό για να δικαιολογήσει την ιδιοκτησία 4.000 αντιγράφων του πρωτότυπου, παιχνιδιού τρόμου του 2010 από το στούντιο;

Alan Wake

Σκοτεινό, έξυπνο και με μια έντονη, πνευματώδη αίσθηση του χιούμορ, το Alan Wake παραμένει ένα από τα παιχνίδια τρόμου που πρέπει να παιχτούν τα τελευταία 15 χρόνια. Το Alan Wake 2 βελτιώνει το αρχικό σε κάθε πιθανή έκταση, ωθώντας τις ελπίδες μας για τις επανεκδόσεις του Max Payne και του Max Payne 2 στα υψηλότερα τους. Αλλά η πρώτη περιπέτεια του ταλαιπωρημένου, τίτλου horror παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα ισχυρότερα έργα της Remedy, αγαπημένο από ένα φανατικό οπαδό που αγαπά τόσο έντονα που αγόρασε 4.000 λήψεις.

Δείτε ακόμα: Το ‘Escape from Tarkov’ Patch 14.5.5 κυκλοφορεί σήμερα

Μιλώντας αποκλειστικά στο PCGamesN, η Alisa είναι τεχνίτρια AV και ανώτατη οπαδός του Alan Wake. “Αυτό που αγαπώ περισσότερο στο Alan Wake και στα παιχνίδια της Remedy γενικότερα είναι ο τρόπος αφήγησής τους και η παράλογη προσοχή στη λεπτομέρεια τους,” εξηγεί. “Ο κόσμος του Alan Wake 2 ιδιαίτερα αισθάνεται πραγματικά ζωντανός, με τόσο κρυμμένο Lore που πολλοί παίκτες θα χάσουν. Πολύ από το lore είναι επίσης πραγματικά γοητευτικά περίεργο. Και ο Sam Lake είναι ένας άρχοντας.” Αφού αντιληφθεί ένα ασυνήθιστο λιντσάρισμα στο eBay – δύο κουτιά με κωδικούς λήψης του Alan Wake για $240 – η Alisa αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της. Είναι τώρα η ιδιοκτήτρια 4.000 εκτυπωμένων, promotional καρτών που καθεμία περιέχει μια ξεχωριστή λήψη για τον αρχικό Alan Wake.

Alan Wake

Φαντάζομαι ότι αυτές οι κάρτες λήψης προέρχονται από ένα κατάστημα παιχνιδιών που έκλεισε , και για κάποιο λόγο είχε πολύ περισσότερες κάρτες λήψης του Alan Wake από ό,τι χρειαζόταν στο ράφι του,” εξηγεί η Alisa. “Οι κάρτες ήρθαν σε δύο χάρτινες κούτες που έπαθαν λίγη ζημιά κατά τον μήνα που χρειάστηκαν να φτάσουν από τις ΗΠΑ στη Φινλανδία. Και τα δύο κουτιά ζυγίζουν 25 κιλά το καθένα για ένα συνολικό βάρος 50 κιλών γεμάτο ψυχολογική δράση τρόμου.”

Δείτε επίσης: Αναβολή Κυκλοφορίας Fallout: London λόγω του Fallout 4 Update

Έχοντας δοκιμάσει περίπου 20 από τις κάρτες μόνη της, η Alisa λέει ότι έχει επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft για να δει αν είναι δυνατόν να δουλέψει κάποια από αυτά. Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι κάρτες δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ από το κατάστημα που τις αγόρασε και ότι πιθανότατα είναι παραπάνω από δέκα χρονών. Μπορεί να σκέφτεστε “γιατί;“Γιατί αγοράζει κανείς 4.000 κάρτες λήψης του Alan Wake;” Η Alisa έχει την απάντηση.

Η σύντομη απάντηση είναι “είναι αστείο”” εξηγεί. “Η μεγάλη απάντηση είναι ότι αυτήν την περίοδο βρίσκομαι στη διαδικασία δημιουργίας ενός βίντεο φαν του Alan Wake 2 που είναι εμπνευσμένο από τις ζωντανές κινηματογραφικές σκηνές του Alan Wake 2, και μόλις είδα τη λίστα του eBay για 4.000 κάρτες λήψης του Alan Wake, είδα ένα όραμα στο μυαλό μου για μια σκηνή που θα χρησιμοποιούσε ένα αποκομμένο ποσό από αυτά. Αφού τελειώσω αυτό, πιθανότατα θα καλύψω έναν τοίχο στο δωμάτιό μου με τις κάρτες, γιατί αυτό ακούγεται αστείο. Επίσης, απλά αγαπώ πραγματικά τον Alan Wake.

Η περίπτωση της Alisa ίσως θυμίζει έναν gamer που ήταν αποφασισμένος να αγοράσει πολλά αντίγραφα του πρώην FPS παιχνιδιού της Bethesda και της Splash Damage, το Brink, μέχρι να εγκριθεί ένα sequel. Αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτέ, αλλά Remedy, νομίζω ότι η Alisa αξίζει κάποια αναγνώριση. Αυτός είναι ένας fan στον ακριβέστερο βαθμό του.

Πηγή: pcgamesn

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS