ΑρχικήBusinessTeladoc: Ο CEO Jason Gorevic αποχωρεί από την εταιρεία

Teladoc: Ο CEO Jason Gorevic αποχωρεί από την εταιρεία

Η Teladoc Health ανακοίνωσε σήμερα την ξαφνική αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της (CEO), Jason Gorevic.

Teladoc Jason Gorevic CEO

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η CFO της εταιρείας, Mala Murthy, θα αντικαταστήσει προσωρινά τον Gorevic, ενώ μια εταιρεία αναζήτησης στελεχών αναζητά τον επόμενο μόνιμο διάδοχο.

Οι μετοχές της Teladoc παρέμειναν ως επί το πλείστον σταθερές στις προκαταρκτικές συναλλαγές την Παρασκευή, αλλά έχουν υποχωρήσει περίπου 34% φέτος. Η μετοχή έχει επίσης υποχωρήσει περίπου 95% από το υψηλό των 294,54 $ τον Φεβρουάριο του 2021.

Δείτε επίσης: Amazon: Εκατοντάδες απολύσεις στο cloud computing τμήμα

Ευχαριστούμε τον Jason για τα πολλά επιτεύγματα και τις συνεισφορές του κατά τη διάρκεια των 15 ετών που ηγήθηκε της Teladoc Health. Του ευχόμαστε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειές“, δήλωσε ο David Snow, Jr., πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Teladoc. Ωστόσο, ο λόγος αποχώρησης του Gorevic δεν έχει γίνει γνωστός.

Η Teladoc είναι μια virtual health-care εταιρεία που επιτρέπει τηλεδιασκέψεις με γιατρούς, θεραπευτές και ειδικούς. Ο Jason Gorevic υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Teladoc από το 2009.

Η προσωρινή αντικαταστάτρια, Mala Murthy, ηγείται του χρηματοοικονομικού οργανισμού της εταιρείας από το 2019. Στο παρελθόν, υπήρξε στέλεχος στις American Express και PepsiCo.

Δείτε επίσης: Dell απολύσεις: 13.000 υπάλληλοι απομακρύνθηκαν σε ένα χρόνο

Μιλώντας για τη νέα της θέση, η Murthy υποσχέθηκε στους υπαλλήλους ότι θα φροντίσει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της εταιρείας προς τους πελάτες και τα μέλη της και θα διασφαλίσει ότι “η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά“.

Το διοικητικό συμβούλιο της Teladoc επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για το τρίμηνο αλλά και για ολόκληρο το έτος.

Πάντως τέτοιες αλλαγές προκαλούν συνήθως μια αναστάτωση στις εταιρείες. Η αποχώρηση του CEO Jason Gorevic από την Teladoc ενδέχεται να δημιουργήσει αβεβαιότητα. Οι επενδυτές, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι ίσως ανησυχούν για τη σταθερότητα και τη μελλοντική κατεύθυνση της Teladoc Health.

Δείτε επίσης: Insomniac για απολύσεις της PlayStation: ‘Χωρίς προηγούμενο’

Η αλλαγή ηγεσίας μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στη στρατηγική και τη λειτουργία. Ανάλογα με τον διάδοχο του Gorevic, η εταιρεία μπορεί να αλλάξει την επικέντρωσή της σε διάφορες πτυχές της υγειονομικής περίθαλψης.

Τέλος, η αποχώρηση του Jason Gorevic μπορεί να επηρεάσει την εταιρική κουλτούρα και το κλίμα στην Teladoc. Οι νέοι ηγέτες μπορεί να φέρουν νέες ιδέες και προσεγγίσεις, που μπορεί να αλλάξουν την τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS