ΑρχικήHow ToΠώς να κανονίσετε γρήγορα, ραντεβού στο Instagram

Πώς να κανονίσετε γρήγορα, ραντεβού στο Instagram

Η κοινωνική πλατφόρμα Instagram που ανήκει στη Meta, αναγνώρισε την ανάγκη των επιχειρήσεων για συνεχείς καινοτόμες τρόπους αλληλεπίδρασης με τους πελάτες τους και τον ευκολότερο συντονισμό των λειτουργιών τους. Γι’ αυτό εισήγαγε ένα εργαλείο γνωστό ως “Ραντεβού στο Instagram,” που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κλείνουν και να διαχειρίζονται εύκολα τα ραντεβού των πελατών τους απευθείας μέσα στην εφαρμογή του Instagram.

Δείτε επίσης: Το Instagram Πρώτο σε Διαγραφές το 2023

Instagram ραντεβού

Η λειτουργία διαθέτει πληθώρα πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασυναγώνιστης ευκολίας, της βελτιωμένης αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και μιας άψογης εμπειρίας κράτησης, όλα αυτά χωρίς κόστος για την επιχείρησή σας. Έτσι, είτε είστε ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, προπονητής γυμναστικής, σύμβουλος ή οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας που αναζητά να αξιοποιήσει το δυναμικό του Instagram για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις ραντεβού σας, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

Δείτε έναν οδηγό βήμα προς βήμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε ραντεβού στην εφαρμογή Instagram σας. Για να ξεκινήσετε με τα Ραντεβού στο Instagram, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ρυθμισμένος ως επαγγελματικός λογαριασμός.

Δείτε ακόμα: Instagram: Δοκιμάζει νέο feed με posts μόνο από verified accounts

Αφού ολοκληρωθεί αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κανονίσετε ραντεβού:

  1. Μεταβείτε στα μηνύματά σας στο Instagram. Πηγαίνετε στα μηνύματα του λογαριασμού σας στο Instagram και επιλέξτε την συνομιλία όπου θέλετε να προγραμματίσετε μια ραντεβού.
  2. Πηγαίνετε στο τμήμα Ραντεβού. Στο επιλεγμένο νήμα μηνυμάτων, πατήστε το σύμβολο συν κάτω δεξιά στην οθόνη σας.
  3. Επιλέξτε μια ημερομηνία ραντεβού. Επιλέξτε “Ραντεβού” από τις επιλογές που παρουσιάζονται.
  4. Προγραμματίστε το ραντεβού. Για να προγραμματίσετε μια συνάντηση στο Instagram, επιλέξτε μια ημερομηνία, πατήστε “Προγραμματισμός ραντεβού“, εισάγετε τον τίτλο και την ημερομηνία/ώρα, προαιρετικά προσθέστε στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη, και στη συνέχεια πατήστε “Προγραμματισμός συνάντησης” για να το μοιραστείτε στη συνομιλία.
Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να εμποδίσετε την παρακολούθηση της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο;

Με το χαρακτηριστικό Ραντεβού στο Instagram, η διαχείριση των ραντεβού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μείνετε οργανωμένοι, επικοινωνήστε με τους πελάτες σας και προσφέρετε μια άνετη εμπειρία κράτησης – όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή του Instagram.

Πηγή: gadgetsnow

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS