ΑρχικήinetΤο brand Jaecoo θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία το 2024

Το brand Jaecoo θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία το 2024

Jaecoo J7

Ένας ολοκαίνουργιος κατασκευαστής αυτοκινήτων με ονομασία Jaecoo κατευθύνεται προς τους δρόμους τις Αυστραλίας, με σκοπό να υπονομεύσει τους εδραιωμένους παίκτες με μεγάλη διαφορά – και το πρώτο του αυτοκίνητο μοιάζει πολύ με ένα αγαπημένο πολυτελές μοντέλο.

Δείτε επίσης: Aston Martin Vantage: Το νέο Safety Car της Formula 1

Η κινεζική μάρκα αυτοκινήτων Jaecoo, που αποτελεί το πολυτελές spin-off της Chery, έχει επιβεβαιώσει ότι θα κάνει την πρώτη της είσοδο στην Αυστραλία αργότερα φέτος.

Με το όνομα J7, πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους SUV της Jaecoo που η μάρκα περιγράφει ως ένα “ανθεκτικό αστικό SUV” προστιτής τιμής.

Jaecoo J7
Η Αυστραλία είναι έτοιμη να λάβει ένα φθηνότερο αντίστοιχο του Range Rover με την εισαγωγή του Jaecoo J7.
Jaecoo J7

Ο διευθυντής της Jaecoo στην Αυστραλία, Lucas Harris, δηλώνει ότι το J7 θα θέσει νέα πρότυπα στον τομέα των πολυτελών SUV.

Δείτε ακόμα: Η Tesla προσφέρει 10.000 δωρεάν μίλια φόρτισης Supercharging

“Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η μάρκα Jaecoo θα έρθει στην Αυστραλία, και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτήν τη συναρπαστική νέα μάρκα στους Αυστραλιανούς καταναλωτές, η οποία καθιερώνει νέα πρότυπα για την πολυτέλεια και την ευελιξία στα αυτοκίνητα τύπου SUV,” δηλώνει ο Harris.

Jaecoo J7
Το μεγαλομεσαίας κατηγορίας SUV έχει στιλιστική αναφορά σε πολυτελείς Range Rovers και διαθέτει πλούσια καμπίνα.

Η Jaecoo έχει μια έντονη ευρωπαϊκή επιρροή. Ο κύριος μηχανικός έχει εμπειρία με τη Jaguar Land Rover και ο επικεφαλής σχεδιασμού εργαζόταν στη Mercedes-Benz για περισσότερα από 30 χρόνια.

Λεπτομέρειες για το J7 που προορίζεται για την Αυστραλία είναι λιγοστές αλλά θα είναι διαθέσιμο σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση.

Η Jaecoo έχει επιβεβαιώσει ότι θα διαθέτει έως και επτά λειτουργίες οδήγησης που θα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά οδήγησης του οχήματος σε διάφορες συνθήκες.

Δείτε επίσης: Η BMW ανακαλεί 7000 οχήματα λόγω προβλήματος στα φρένα

Το πενταθέσιο SUV θα έχει πολλά πολυτελή χαρακτηριστικά ως βασικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένης μιας κεντρικής οθόνης αφής 14,8” ιντσών, ενός ψηφιακού πίνακα οδήγησης και προηγμένων υλικών που χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη την καμπίνα.

Η Jaecoo δηλώνει επίσης ότι το J7 θα διαθέτει πολλά υψηλής τεχνολογίας και “εκπληκτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας”.

Αναμένεται να κινείται από έναν τουρμποκινητήρα βενζίνης στην βασική έκδοση και στην ισχυρότερη έκδοση να είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.

Οι κινητήρες θα είναι συνδεδεμένοι με ένα αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη.

Η μητρική μάρκα της Jaecoo, η Chery, επαναεκκινήθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία το 2023 μετά από περίοδο αδράνειας σχεδόν 10 ετών.

Η Chery προς το παρόν πωλάει δύο οχήματα στην Αυστραλία – το Omoda 5 μικρομεσαίο SUV με κόστος από $32,990 έως $41,490 και το Tiggo 7 Pro μεσαίου μεγέθους SUV το οποίο κοστίζει από $39,990 έως $45,990 – αλλά ο νέος παίκτης σχεδιάζει μια ταχεία επέκταση των επόμενων ετών και αναμένεται να προσφέρει πολυτέλεια σε ανταγωνιστική τιμή με το Jaecoo J7.

Πηγή: www.news.com.au

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS