ΑρχικήUpdatesGoogle Chrome: Βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης σε κινητά και υπολογιστές

Google Chrome: Βελτιωμένα αποτελέσματα αναζήτησης σε κινητά και υπολογιστές

Το Google Chrome ανακοίνωσε τρεις νέες λειτουργίες για υπολογιστές και κινητά, στοχεύοντας να προσφέρουν πιο χρήσιμα αποτελέσματα αναζήτησης στο διαδίκτυο, ακόμη και σε περιπτώσεις με ανεπαρκή σύνδεση.

Google Chrome αποτελέσματα αναζήτησης

Στην επιφάνεια εργασίας του Chrome, οι συνδεδεμένοι χρήστες που ανοίγουν μια νέα καρτέλα θα παρατηρήσουν πλέον προτάσεις στο πεδίο αναζήτησης που σχετίζονται με τις προηγούμενες αναζητήσεις τους, με βάση παρόμοιες έννοιες που ενδιαφέρουν άλλους χρήστες. Για παράδειγμα, αν αναζητήσατε πρόσφατα το “Japchae”, είναι πιθανό να σας προταθούν άλλα δημοφιλή κορεάτικα πιάτα.

Διαβάτε σχετικά: Χρησιμοποιείτε Google Chrome; Προσοχή! Malware κλέβει προσωπικά δεδομένα!

Η Google αναφέρει επίσης, πως έχει βελτιώσει τα αποτελέσματα αναζήτησης εικόνων. Παλαιότερα, το Chrome παρουσίαζε μόνο εικόνες για προτάσεις αναζήτησης στη γραμμή διευθύνσεων που αντιστοιχούσαν σε ένα συγκεκριμένο προϊόν που αναζητούσαν οι χρήστες. Τώρα, το Chrome θα παρουσιάζει εικόνες σε iOS και Android, για ευρύτερες κατηγορίες αγορών και προϊόντα που προέρχονται από απλές αναζητήσεις.

Τέλος, το Chrome σε Android και iOS προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες, παρέχοντας στους χρήστες προτάσεις αναζήτησης ακόμα και όταν η σύνδεση δικτύου είναι ασθενής. Η Google δηλώνει ότι αυτό θα οδηγήσει σε πιο χρήσιμες προτάσεις κατά τη χρήση της λειτουργίας ανώνυμης περιήγησης.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Με νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Google ανακοίνωσε ότι οι τρεις νέες λειτουργίες έχουν αρχίσει να διατίθενται σταδιακά στους χρήστες του Google Chrome. Αυτές οι αλλαγές ακολουθούν την κυκλοφορία μιας νέας δυνατότητας με την ονομασία “Βοήθησέ με να Γράψω” που προστέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Google Chrome αποτελέσματα αναζήτησης

Αυτή η λειτουργία βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome για υπολογιστές.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS