ΑρχικήgamingElden Ring: Shadow Of The Erdtree: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Elden Ring: Shadow Of The Erdtree: Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

Οι προπαραγγελίες του Elden Ring: Shadow of the Erdtree ξεκινούν να είναι διαθέσιμες ενόψει της κυκλοφορίας του στις 21 Ιουνίου. Η πολυαναμενόμενη επέκταση της αγαπημένης περιπέτειας ανοιχτού κόσμου από την From Software παρουσιάστηκε για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα. Το Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσει στο PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC. Η επέκταση απαιτεί το βασικό παιχνίδι για να παιχτεί, αλλά μια νέα έκδοση που ενσωματώνει το Elden Ring και το Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα – μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία του διπλού πακέτου μέσω Amazon για το PS5 και το Xbox Series X.

Δείτε επίσης: Η Hasbro Ανακοινώνει Κέρδη $90 Εκατομμυρίων από το Baldur’s Gate 3

Elden Ring προπαραγγελίες

Για τους μεγάλους οπαδούς του Elden Ring, υπάρχει επίσης η έκδοση συλλεκτών Shadow of the Erdtree. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις λεπτομέρειες προπαραγγελίας για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree που πρέπει να γνωρίζετε. Και για περισσότερα Elden Ring καλούδια, αξίζει να δείτε τα τρία επερχόμενα σχέδια Bandai Namco Figuart που είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία τώρα.

Προνόμια προπαραγγελίας για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Όλες οι εκδόσεις του Shadow of the Erdtree περιλαμβάνουν την κίνηση Ring of Miquella στο παιχνίδι.

Προπαραγγελία Elden Ring + Πακέτο Shadow of the Erdtree $80

Αν είστε νέος στο Elden Ring, μπορείτε να εξοικονομήσετε συνολικά $20 συνδυάζοντας το βασικό παιχνίδι και την επέκταση αντί να τα αγοράσετε ξεχωριστά. Θα λάβετε επίσης το μπόνους κίνησης εντός του παιχνιδιού. Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή. Η φυσική έκδοση περιλαμβάνει ένα δίσκο για το βασικό παιχνίδι και περιλαμβάνει ένα κουπόνι λήψης.

Προπαραγγελία Elden Ring: Shadow of the Erdtree (Επέκταση) με $40

Shadow Of The Erdtree

Αν ήδη κατέχετε το Elden Ring και απλώς θέλετε να παίξετε την επέκταση, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Shadow of the Erdtree μόνο με $40. Περιλαμβάνει το μπόνους προπαραγγελίας με το κίνηση στο παιχνίδι. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες στο PlayStation Store, αλλά θα προστεθούν περισσότερες καταχωρήσεις καθώς γίνονται διαθέσιμες.

Δείτε ακόμα: Το ‘Elden Ring’ Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Πακέτο Elden Ring: Shadow of the Erdtree Premium στα $50

Με 50 δολάρια, μπορείτε να αποκτήσετε το Shadow of the Erdtree Premium Bundle, το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακό βιβλίο τέχνης, soundtrack και μπόνους προπαραγγελίας.

Προπαραγγελία Elden Ring: Shadow of the Erdtree Deluxe Edition με $100

Η Deluxe Έκδοση Elder Ring’s Shadow of the Erdtree περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και την επέκταση, καθώς και ψηφιακά βιβλία τέχνης και μουσικής και για τα δύο. Ναι, αυτό σημαίνει δυο βιβλία τέχνης και δυο μουσικές.

Δείτε επίσης: Το Overwatch 2 αποκαλύπτει το Mythic skin της Moira για την Ένατη Σεζόν

Προπαραγγελία Elden Ring: Shadow of the Erdtree Collector’s Edition με κόστος 250 δολάρια

Η Συλλεκτική Έκδοση του Elden Ring: Shadow of the Erdtree κοστίζει $250 και είναι αποκλειστική για το κατάστημα Bandai Namco. Περιέχει ένα εξέχον αντικείμενο είναι το περίπου 46εκ. αγαλματίδιο του Messmer The Impaler. Περιλαμβάνει επίσης ένα βιβλίο τέχνης 40 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο και ένα κομψό κουτί. Η συσκευασία περιέχει έναν κωδικό για την επέκταση και το επίσημο soundtrack. Όπως και με τις άλλες εκδόσεις, θα λάβετε την κίνηση μέσα στο παιχνίδι με την προπαραγγελία σας.

Πηγή: gamespot

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS