ΑρχικήHow ToAndroid: Πώς να ορίσετε το ChatGPT ως προεπιλεγμένο voice assistant;

Android: Πώς να ορίσετε το ChatGPT ως προεπιλεγμένο voice assistant;

Το Google Assistant είναι ο προεπιλεγμένος ψηφιακός βοηθός που προσφέρει η Google για τα smartphone Android. Αλλά κάποιοι μπορεί να προτιμούν το ChatGPT. Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το ChatGPT την προεπιλεγμένη εφαρμογή voice assistant στο Android τηλέφωνό σας.

ChatGPT Android voice assistant

Πώς να ορίσετε το ChatGPT ως προεπιλεγμένο Voice Assistant;

Για να ορίσετε το ChatGPT ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή στη συσκευή σας Android, θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ονομάζεται VoiceGPT. Η Open AI εργάζεται για την προσθήκη αυτής της λειτουργικότητας στην επίσημη εφαρμογή ChatGPT. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, το VoiceGPT μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή ChatGPT από το Google Play Store και ρυθμίστε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του Android τηλεφώνου και κατεβάστε το VoiceGPT APK από τον προγραμματιστή WSTxda από το GitHub repository (το APK βρίσκεται κάτω από τα “Releases” και φέρει την ετικέτα “app-release.apk”).

Δείτε επίσης: ChatGPT: Δοκιμάζει μακροπρόθεσμη μνήμη στη συνομιλία

Μετά τη λήψη, εγκαταστήστε το APK πατώντας “Open” και κάνοντας κλικ στην Εγκατάσταση. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην ενότητα Λήψεις του προγράμματος περιήγησής σας και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από εκεί. Ο browser θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει τη λήψη άγνωστων εφαρμογών.

Αφού έχετε εγκαταστήσει τις εφαρμογές, μπορείτε να ορίσετε το ChatGPT ως τον προεπιλεγμένο ψηφιακό βοηθό για Android:

  •  Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνο
  • Μεταβείτε στα Apps > Default Apps
  • Πατήστε “Digital Assistant App” και μετά πατήστε “Default digital assistant app
  • Θα δείτε μια λίστα εφαρμογών. Επιλέξτε “VoiceGPT” και μετά πατήστε “OK

Με αυτόν τον τρόπο, ορίζετε το ChatGPT ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή digital assistant και μπορείτε να το ενεργοποιήσετε όπως θα κάνατε και με το Google Assistant.

Δείτε επίσης: Οι managers χρησιμοποιούν το ChatGPT για να γράψουν αξιολογήσεις απόδοσης

ChatGPT ως voice assistant στο Android: Πώς είναι η εμπειρία;

Όταν ενεργοποιείτε τον φωνητικό βοηθό ChatGPT, εμφανίζεται μια διαφανής επικάλυψη στην οθόνη με στροβιλιζόμενα κινούμενα σχέδια. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Google Assistant.

Μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε όταν εμφανιστεί η οθόνη “Listening“, με ένα εικονίδιο μικροφώνου και τέσσερις τελείες.

Μόλις ολοκληρώσετε την ομιλία, ένα εικονίδιο thought balloon εμφανίζεται στην οθόνη του Android τηλεφώνου, υποδεικνύοντας ότι το ChatGPT επεξεργάζεται το ερώτημα και προετοιμάζει την απάντηση.

Ο βοηθός εντοπίζει αυτόματα τη γλώσσα ομιλίας και μπορεί να εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ διαφορετικών γλωσσών. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τρόπο που ακούγεται. Το ChatGPT προσφέρει πέντε φωνές.

Δείτε επίσης: Γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο Tinder χάρη στο ChatGPT

Γιατί να επιλέξει κάποιος το ChatGPT;

Το ChatGPΤ είναι ένας προηγμένος βοηθός φωνής που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του ως προεπιλεγμένου βοηθού σε συσκευές Android είναι η ικανότητά του να κατανοεί και να ανταποκρίνεται σε φυσική γλώσσα με εξαιρετική ακρίβεια.

Επιπλέον, το ChatGPT μπορεί να προσαρμοστεί σε μια πληθώρα εργασιών στο Android, προσφέροντας ευελιξία που δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν άλλοι βοηθοί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση διάφορων δραστηριοτήτων. Επίσης, μαθαίνει συνεχώς τις προτιμήσεις του χρήστη και βελτιώνεται για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS