ΑρχικήUpdatesΤο νέο update του WhatsApp θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε

Το νέο update του WhatsApp θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε

Το νέο update του WhatsApp μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα σχέδια σας.

Το WhatsApp ανακοινώνει νέες λειτουργίες που μπορεί να βοηθήσουν να είναι πιο εύκολο να μοιραστείτε σχέδια, συνταγές ή άλλες λίστες.

Η εφαρμογή συνομιλίας που ανήκει στη Meta προσθέτει υποστήριξη για λίστες με κουκκίδες, λίστες με αρίθμηση και block quotes για να τονίσει σημαντικό κείμενο. Αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται επίσης μαζί με υποστήριξη για μορφή κώδικα inline για να βοηθήσει στη διάκριση εντολών μέσα σε βήματα.

Η πρόσβαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας τους σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Google Docs. Για παράδειγμα, οι λίστες με κουκκίδες μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας μια παύλα και στη συνέχεια πατώντας το πλήκτρο του κενού, ενώ οι λίστες με αρίθμηση μπορούν να ξεκινήσουν χρησιμοποιώντας έναν αριθμό και πατώντας το πλήκτρο του κενού.

Τα block quotes μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας το σύμβολο προς τα δεξιά (>) και πατώντας το διάστημα. Για να δημιουργήσετε inline code, χρησιμοποιήστε το σύμβολο τονισμού (`) πριν και μετά το επιλεγμένο κείμενο.

whatsapp update

Οι νέες λειτουργίες έρχονται καθώς το WhatsApp συνεχίζει να προετοιμάζεται για την υποστήριξη των εφαρμογών συνομιλίας τρίτων, το οποίο είναι υποχρεωμένο να κάνει για να συμμορφωθεί με τον Κανονισμό για τις Ψηφιακές Αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός ο καθορισμός ισχύει επίσης για την εφαρμογή Messenger της Meta, με τον DMA να αναφέρει το μέγεθος των πλατφορμών αυτών για την αξιοποίηση. Έρχονται επίσης μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της εφαρμογής συνομιλίας Signal για την υποστήριξη ονομάτων χρηστών, τα οποία μπορούν προαιρετικά να αντικαταστήσουν την ανάγκη χρήσης αριθμών τηλεφώνου για την έναρξη συνομιλιών.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS