Αρχικήinetpαyzy pro: η νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

pαyzy pro: η νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

pαyzy pro, η νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Προβολή, πληρωμή με QR και προσαρμοσμένα cashback

Σε περισσότερους από 250.000 χρήστες του payzy μπορούν πλέουν να προβληθούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που θα επιλέξουν τη νέα mobile εφαρμογή payzy pro για να βγαίνουν κερδισμένοι και οι ίδιοι και οι πελάτες τους. Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης του app στην έκθεση HoReCa, η οποία πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου, με Χρυσό Χορηγό το payzy by COSMOTE.

pαyzy pro, η νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Προβολή, πληρωμή με QR και προσαρμοσμένα cashback

Παρουσιάζοντας το payzy pro στους επισκέπτες της έκθεσης, ο κ. Αλέξης Βαΐτσος, CEO της COSMOTE Payments, τόνισε πως οι επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει την εφαρμογή, η οποία διατίθεται πλέον σε όλη την Ελλάδα.

Το payzy pro είναι η μόνη εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορεί μια επιχείρηση να δημιουργήσειγια τους πελάτες της το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης “cashback”, δηλαδή αποκλειστικές προσφορές με επιστροφές σε ευρώ για τον πελάτη που ολοκληρώνει την συναλλαγή του με payzy. Όπως η ίδια θέλει και ανάλογα με τις ανάγκες της. Τα cashcack μπορεί να είναι απεριόριστα.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV7 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV11 hours ago

pαyzy pro

Επιπλέον, υπάρχει άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττει η επιχείρηση, καθώς το κινητό μετατρέπεται σε «τερματικό» αποδοχής πληρωμών με QR code. Έτσι ο επαγγελματίας έχει άμεσα διαθέσιμα τα ποσά των συναλλαγών στον payzy λογαριασμό του, για να τα ξοδέψει όπως και όπου επιθυμεί. Σημαντικά είναι τα οφέλη και για τους χρήστες που μπορούν να πληρώνουν εύκολα και με ασφάλεια μέσω QR code από το κινητό τους, και να κερδίζουν τόσο από το 5%[1] cashback που προσφέρει το payzy, όσο και από τις καθημερινές αποκλειστικές προσφορές που έχει ενεργές ο επαγγελματίας.

Το payzy pro παρέχεται εντελώς δωρεάν για τους δύο πρώτους μήνες. Οι επόμενοι δύο μήνες διατίθενται με 50% έκπτωση και συνδρομή 10€/μήνα. Στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή είναι στα 20€, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου. Ένα ακόμα λόγος για να δοκιμάσει μια επιχείρηση το payzy pro είναι ότι δεν χρεώνεται καμία προμήθεια (0%) ανά συναλλαγή για όλο το 2024.

pαyzy pro

Για κάθε είδους μικρoμεσαία επιχείρηση, από καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα ρούχων,  φαρμακεία, ανθοπωλεία, mini market, περίπτερα, μέχρι και ταξί, το payzy pro είναι μια ιδανική λύση που αναβαθμίζει την καθημερινότητά της. Εκτός από τη δωρεάν προβολή στην πελατειακή βάση του payzy, προσφέρει, επίσης, δωρεάν φυσική business VISA χρεωστική κάρτα, δωρεάν 2 εμβάσματα/μήνα, αλλά και δωρεάν υλικό προώθησης (φυσικό & digital). Ακόμα, έως και τις 23 Φεβρουαρίου, κάνοντας εγγραφή στο payzy pro μια επιχείρηση παίρνει 15€ στον business λογαριασμό της. Τους επόμενους μήνες το payzy pro αναμένεται να ενισχυθεί με ακόμα περισσότερες λειτουργικότητες αποδοχής πληρωμών.


[1] Η προσφορά 5% payzy cashback ισχύει έως 31/3/2024. Στη συνέχεια το payzy cashback είναι 1%.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS