ΑρχικήgamingΗ CD Projekt θα ξεκινήσει τη φάση παραγωγής του 'Polaris' το 2024

Η CD Projekt θα ξεκινήσει τη φάση παραγωγής του ‘Polaris’ το 2024

Η CD Projekt ανακοινώνει το φιλόδοξο έργο “Polaris” και επιβεβαιώνει βελτιωμένο έλεγχο παραγωγής μετά την εμπειρία του “Cyberpunk 2077”.

Η CD Projekt ανακοινώνει το φιλόδοξο έργο "Polaris" και επιβεβαιώνει βελτιωμένο έλεγχο παραγωγής μετά την εμπειρία του "Cyberpunk 2077".

Η πολωνική εταιρεία παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών CD Projekt (CDR.WA) σχεδιάζει να εκκινήσει τη φάση παραγωγής του επόμενου παιχνιδιού στη δημοφιλή σειρά “Witcher” φέτος, όπως δήλωσε ο νέος συν-CEO της εταιρείας, Άνταμ Μπαντόφσκι, στους Reuters.

Θα θέλαμε να έχουμε περίπου 400 άτομα που θα συμμετέχουν στο έργο μέχρι τα μέσα της χρονιάς“, επεσήμανε ο Μπαντόφσκι. Ο Μπαντόφσκι, που είναι βετεράνος της εταιρείας, ανέλαβε τη διεύθυνση της CD Projekt μαζί με τον Μιχάλ Νοβάκοφσκι στην αρχή του έτους.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωση της Asus: Τέλος της διάσημης σειράς NUC Extreme

Το εγχείρημα, με τον τίτλο “Polaris”, αποτελεί μια νέα τριλογία που επεκτείνει το σύμπαν της μεσαιωνικής φανταστικής σειράς Witcher, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια αντίτυπα από την πρώτη κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού το 2007.

Η CD Projekt δεν καθόρισε ημερομηνία πρεμιέρας για το πρώτο παιχνίδι του εγχειρήματος, αλλά οι αναλυτές προβλέπουν ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 ή το 2027. Αυτό αφήνει την εταιρεία χωρίς σημαντική κυκλοφορία παιχνιδιών τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την προβληματική κυκλοφορία του άλλου παιχνιδιού “Cyberpunk 2077” στα τέλη του 2020, η CD Projekt επικεντρώθηκε στον μετασχηματισμό του στούντιο της. Ανακοίνωσε σχέδια για πολλά νέα παιχνίδια και αναφέρθηκε τον Οκτώβριο ότι οι πωλήσεις του Cyberpunk είχαν υπερβεί τα 25 εκατομμύρια αντίτυπα.

Δείτε ακόμα: Η Generative AI στην Βιομηχανία των Video Games

Ένα sequel του Cyberpunk, με την κωδική ονομασία “Orion“, βρίσκεται στη φάση της συλλογικής σχεδίασης, επιβεβαίωσε ο Μπαντόφσκι. Η CD Projekt αναμένει να έχει περίπου 80 άτομα να εργάζονται στο έργο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το εγχείρημα, με τον τίτλο "Polaris", αποτελεί μια νέα τριλογία που επεκτείνει το σύμπαν της μεσαιωνικής φανταστικής σειράς "Witcher", η οποία έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια αντίτυπα από την πρώτη κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού το 2007

Ο Νοβάκοφσκι πρόσθεσε ότι η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης στοιχείων multiplayer, αλλά δεν θα συζητήσει λεπτομέρειες. Δήλωσε επίσης ότι οι πιέσεις στους μισθούς έχουν χαλαρώσει και η εταιρεία προβλέπει ότι η πρόσληψη στα πολωνικά της στούντιο θα είναι “σχετικά χαμηλή”, αλλά θα συνεχίσει τη διεύρυνση του στούντιο στη Βόρεια Αμερική.

Δείτε επίσης: Seneschal Companion: Η Επικείμενη Ενημέρωση του Diablo 4 Season 3

Πρόσθεσε ότι η CD Projekt έχει σχηματίσει μια ομάδα για να εξετάσει πώς μπορεί να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη. “Εκτιμούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση συγκεκριμένων διαδικασιών στην παραγωγή παιχνιδιών, αλλά όχι να αντικαταστήσει τους ανθρώπους”, δήλωσε.

Ο Badowski μίλησε για τα διδάγματα που πήραν από την κυκλοφορία του Cyberpunk, λέγοντας ότι η εταιρεία έχει πλέον καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής παιχνιδιών.

“Πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα αποφεύγουμε μια πρεμιέρα όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε με το Cyberpunk 2077”, δήλωσε ο Badowski.

Πηγή πληροφοριών: reuters.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS