ΑρχικήgamingΤο Red Dead Redemption 2 μετατρέπεται σε GTA 6 χάρη σε mods

Το Red Dead Redemption 2 μετατρέπεται σε GTA 6 χάρη σε mods

Οι παίκτες του Red Dead Redemption 2 προσθέτουν mods για αυτοκίνητα στο παιχνίδι, λένε ότι είναι ουσιαστικά το GTA 6

Δείτε επίσης: Palworld: Το σφάλμα “Memory Reset Drug” είναι αδύνατο να ανακάμψει

Το Red Dead Redemption 2 με σύγχρονα οχήματα είναι πιθανότατα το πιο καταραμένο πράγμα που βγήκε στην φόρα αυτή την εβδομάδα, αν και είναι και κάπως cool…

“Δόξα τον Θεό υπάρχουν και τα mods”

Ένας καλός αριθμός mods μπορεί να αλλάξει εντελώς ένα παιχνίδι για πάντα και μερικές φορές να μετατραπεί σε ένα εντελώς νέο παιχνίδι. Δεδομένου ότι η Rockstar Games αρνήθηκε κατηγορηματικά να προσθέσει πολλά νέα περιεχόμενα στο Red Dead Redemption 2, το έργο για ενημερώσεις και βελτιώσεις στο Western θεματολοτίας video game το έχουν αναλάβει οι modders.

Red Dead Redemption 2 mods

Δείτε ακόμα: Seneschal Companion: Η Επικείμενη Ενημέρωση του Diablo 4 Season 3

Μια τέτοια αλλαγή είναι εμφανώς το πλησιέστερο πράγμα που θα έχουμε για να παίξουμε το GTA VI πριν κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, και είναι απλώς το κανονικό Red Dead Redemption 2 παιχνίδι αλλά με λειτουργικά αυτοκίνητα.

Είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω πόσο απίστευτα καταραμένο είναι αυτό. Να παρακολουθείς τον Arthur Morgan (Πρωταγονιστή στο RDR2) να οδηγεί ένα σπορ αυτοκίνητο στην έρημο δεν πρέπει να είναι ρεαλιστικό, αλλά και κάπως να τα σπάει. Ο χρήστης του Reddit που έδειξε αυτήν την φρικαλεότητα, PsychologicalMight26, έκανε την τολμηρή δήλωση λέγοντας: “Απλά πρόσθεσε mods για οχήματα στο Red Dead Redemption 2 και αυτό είναι ένα πρωτότυπο GTA VI εκεί.”

Red Dead Redemption 2 mods

Δείτε επίσης: Turnip Boy Robs a Bank: Review του παιχνιδιού

Φυσικά, θα υπάρξει λίγο περισσότερο στο επόμενο παιχνίδι της Rockstar από αυτό, αλλά δεν είναι εντελώς άδικοι. Το Red Dead Redemption ήταν ένα τεράστιο βήμα μπροστά από το GTA V όσον αφορά το μέγεθος του ανοιχτού κόσμου, τη λεπτομέρεια και άλλες γραφικές βελτιώσεις. Από ό,τι είδαμε στο τελευταίο τρέιλερ, το GTA VI θα είναι άλλο ένα βήμα μπροστά σε ποιότητα, διαθέτοντας έναν κόσμο στο μέγεθος ενός αμερικανικού κράτους και παρουσιάζοντας τη πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη που έχει δει ποτέ ένα βιντεοπαιχνίδι.

Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μια μη ανακοινωμένη ημερομηνία το 2025, και φυσικά η αγωνία των παικτών έχει φτάσει σε τέτοια ύψη που τώρα προσθέτουν μοντέρνα τεχνολογία στο Red Dead Redemption 2 απλώς για να πάρουν μια ιδέα για το πώς πρέπει να είναι και να παίζει το GTA VI.

Είναι λυπηρό που οι παίκτες δεν μπορούν να προσθέσουν μοντέρνα ιατρική τεχνολογία για να σώσουν τον Arthur στο τέλος της ιστορίας του παιχνιδιού όμως…

Πηγή: gamingbible.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS