ΑρχικήgamingVisions of Mana: Κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2024

Visions of Mana: Κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2024

Visions of Mana

Όταν το Visions of Mana κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024 θα σας επιτρέψει να καβαλήσετε ένα μεγάλο, χαριτωμένο σκυλάκι – Xbox Direct 2024

Δείτε επίσης: Obsidian: Το Avowed θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024

Στο σημερινό Xbox Developer Direct, η Square Enix έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση για να παρουσιάσει το επερχόμενο action RPG που θα φέρει τη σειρά Mana στο Xbox για πρώτη φορά στην πάνω από 30 χρονών ιστορία της σειράς. Και η Square Enix έφερε μαζί της ένα νέο παράθυρο κυκλοφορίας: το καλοκαίρι του 2024.

Νέο υλικό που παρουσιάστηκε σήμερα έδωσε μια πιο εκτενή ματιά στα πλάσματα, την εξερεύνηση και τη μάχη του Visions of Mana. Ο δημιουργός της σειράς, Koichi Ishii, βρέθηκε στην οθόνη για να μιλήσει για το ρόστερ του παιχνιδιού με τα επιστρεφόμενα αγαπημένα τέρατα των οπαδών, όπως το Rabite.

Επίσης, παρουσίασε ένα νέο πλάσμα: Ένα Pikul. Διαμορφωμένα ως συνδυασμός μεταξύ ενός Yorkshire Terrier και ενός pangolin, με κάποια στοιχεία που εμπνέονται από το μυθολογικό Anubis, τα Pikuls είναι μεγάλα αφράτα σκυλιά που ο παίκτης μπορεί να καβαλήσει γύρω από τον κόσμο και να τα χρησιμοποιήσει για να επιτεθεί σε εχθρούς.

Δείτε επίσης: Το Τελευταίο DLC του Rock Band 4 Κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου

Visions of Mana

Αργότερα, πήραμε μια εικόνα της μάχης, που περιλαμβάνει μάχη στον αέρα και επιθέσεις στον αέρα, καθώς και βοήθειες από στοιχεία της σειράς μέσω συγκεκριμένων αντικειμένων. Τέλος, ακούσαμε λίγο από τη μουσική του Visions of Mana, η οποία περιλαμβάνει 100 τραγούδια που συνέθεσαν άτομα που έχουν συνεισφέρει στη σειρά στο παρελθόν. Η μουσική θα μεταβαίνει δυναμικά ανάμεσα στην εξερεύνηση και τη μάχη στον κόσμο.

Το Visions of Mana έρχεται στο PlayStation, Xbox και PC το καλοκαίρι του 2024. Προαναγγέλθηκε πρώτη φορά στα φετινά The Game Awards και πρωταγωνιστεί ο ήρωας με το όνομα Val, που προσπαθεί να προστατεύσει τη φίλη του από το ταξίδι της για το Visions of Mana.

Πηγή: ign

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS