ΑρχικήgamingΤο Τελευταίο DLC του Rock Band 4 Κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου

Το Τελευταίο DLC του Rock Band 4 Κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου

Τέλος στο Rock Band 4 DLC μετά από 8 Χρόνια και 3.000 τραγούδια και το Fortnite Festival θα λειτουργήσει ως ο νέος τόπος της Harmonix για τη μουσική.

Rock Band 4 DLC

Δείτε επίσης: Xbox Game Pass: Ποιά παιχνίδια έρχονται μέσα στον Ιανουάριο;

Τα τελευταία τραγούδια για το Rock Band 4 θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα, λήγοντας έτσι μια οκταετία εβδομαδιαίων κυκλοφοριών DLC για το παιχνίδι ρυθμού, ανακοίνωσε την Τετάρτη η προγραμματιστική εταιρεία Harmonix. Το μέλλον της εταιρείας θα συνεχίσει στο Fortnite Festival, τον τρόπο παιχνιδιού παρόμοιο με το Rock Band που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

Το τελευταίο DLC του Rock Band 4 θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου, αν και η Harmonix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποια τραγούδια θα ολοκληρώσουν τη σειρά των σχεδόν 3.000 τραγουδιών μετά την εκκίνηση του παιχνιδιού. “Σκεφτήκαμε πολύ καιρό πώς να καρφώσουμε την τελευταία επίθεση του RB DLC αυτής της εποχής”, δήλωσε η εταιρεία σε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Harmonix. “Οι τελευταίες δύο εβδομάδες θα περιλαμβάνουν μερικά τραγούδια που θα μας κάνουν να ρίξουμε δάκρυ.”

Η Harmonix αναφέρει ότι όλες οι άλλες υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο για το Rock Band 4 “θα συνεχίσουν κανονικά, συμπεριλαμβανομένων των Rivals seasons και online παιχνίδι.” Η εταιρεία δεσμεύεται επίσης ότι οι παίκτες θα διατηρήσουν τα τραγούδια που έχουν αγοράσει, προσθέτοντας: “Για να είμαστε πολύ σαφείς, μπορείτε να παίξετε τα τραγούδια που έχετε αγοράσει στο Rock Band 4 όσο θέλετε.”

Δείτε ακόμα: Prince of Persia: The Lost Crown: 10 Συμβουλές για Αρχάριους

Για τους φαν του Rock Band που αναζητούν νέο περιεχόμενο, το “Fortnite Festival είναι το μέρος που πρέπει να είναι”, δήλωσε η Harmonix. Η εταιρεία που ανήκει στην Epic Games κυκλοφόρησε το Fortnite Festival τον περασμένο μήνα με δύο λειτουργίες: το Main Stage, που είναι μια απλοποιημένη εμπειρία παρόμοια με το Rock Band για έως τέσσερις παίκτες, και το Jam Stage, που είναι εμπνευσμένο από το παιχνίδι μίξης τραγουδιών της Harmonix, το Fuser.

Το Fortnite Festival είναι δωρεάν και έχει δική του πρόσθετη μουσική, με μια περιστρεφόμενη επιλογή δωρεάν τραγουδιών. Η Harmonix έχει δεσμευτεί να φέρει υποστήριξη για τα όργανα του Rock Band 4 στο Fortnite Festival, το οποίο αυτή τη στιγμή υποστηρίζει χειριστήρια παιχνιδιού και πληκτρολόγιο, κάποια στιγμή φέτος.

Το Rock Band 4 κυκλοφόρησε με 65 τραγούδια. Η Harmonix αύξησε αυτόν τον αριθμό σε περισσότερα από 120 με την κυκλοφορία του επιπλέον περιεχομένου Rock Band Rivals το 2016. Από τότε, η Harmonix έχει κυκλοφορήσει νέα τραγούδια για το Rock Band 4 κάθε εβδομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει DLC περιλαμβάνοντας το “So What’Cha Want” των Beastie Boys, το “No One Knows” των Queens of the Stone Age, και το “Goodbye Yellow Brick Road” του Elton John μέσω του Rock Band Music Store.

Πηγή: polygon

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS