ΑρχικήgamingThe Last of Us 2 : Ανακοινώνονται Επιπλέον Προνόμια και Trophies με...

The Last of Us 2 : Ανακοινώνονται Επιπλέον Προνόμια και Trophies με το DLC ‘No Return mode’

Με την ανακοίνωση του DLC ‘No Return mode’, η προοπτική για ένα δεύτερο Platinum Trophy στο The Last of Us 2 στο PS5 προκαλεί ενδιαφέρον.

Με την ανακοίνωση του DLC 'No Return mode', η προοπτική για ένα δεύτερο Platinum Trophy στο The Last of Us 2 στο PS5 προκαλεί ενδιαφέρον.

Αν έχετε ήδη αποκτήσει το Platinum Trophy στο The Last of Us 2 στο PS4, θα μπορείτε να αγοράσετε την αναβάθμιση στην επανασχεδιασμένη έκδοση για το PS5 αργότερα αυτή την εβδομάδα και να κερδίσετε άλλο ένα Platinum Trophy. Η Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι είναι μια άμεση ξεκλείδωση· απλώς χρειάζεται να έχετε τα δεδομένα αποθήκευσης του PS4 στην κονσόλα PS5 που χρησιμοποιείτε και στη συνέχεια να φορτώσετε την τελευταία αποθηκευμένη κατάσταση για να το ξεκλειδώσετε.

Δείτε επίσης: Gears Of War Collection: Ενδείξεις για Κυκλοφορία το 2024

Η επανασχεδιασμένη έκδοση του The Last of Us 2 για το PS5 φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις γραφικών και επιδιορθώσεις στο gameplay. Οι κάτοχοι του PS5 θα απολαύσουν βελτιωμένα γραφικά, ανάλυση 4K, και υποστήριξη για την τεχνολογία ray tracing, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Επιπλέον, η Naughty Dog ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι κάτοχοι του PS5 θα έχουν πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο με το DLC “No Return mode.” Αυτή η προσθήκη παρέχει νέες προκλήσεις για τους παίκτες, με τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν 13 νέα Trophies, ενισχύοντας την επιμονή και την ανταμοιβή για τους έμπειρους εξερευνητές του παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα αναπτύσσοντας το παρακάτω tweet.

Για εκείνους που επιθυμούν να αντλήσουν κάθε λεπτομέρεια από το παιχνίδι, η διαθεσιμότητα των Trophies στο No Return mode προσφέρει έναν ακόμη λόγο για να εμβαθύνουν στον κόσμο του παιχνιδιού και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του PS5.

Δείτε ακόμα: Suicide Squad: Δημιουργεί συνδυασμούς στα builds των χαρακτήρων του

Με αυτό επιλύθηκε, θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στις προσπάθειές σας για την ξεκλείδωση Trophies στη νέα λίστα DLC για τη λειτουργία No Return. Για να την ολοκληρώσετε 100%, θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις προκλήσεις που σχετίζονται με κάθε παίζοντα χαρακτήρα, να ολοκληρώσετε ένα Daily Run και να το κάνετε ξανά σε Grounded δυσκολία.

Πηγή πληροφοριών: https://www.pushsquare.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS