ΑρχικήHow ToΠώς να καταλάβετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο WhatsApp

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο. Η πλατφόρμα αυτή, η οποία ανήκει στο Facebook, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει ο κύριος τρόπος επικοινωνίας για πολλούς από εμάς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν στιγμές όπου δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν συγκεκριμένο άτομο στο WhatsApp. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολία αν σας έχει αποκλείσει στο WhatsApp. Παρόλο που δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να διαπιστώσετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο WhatsApp, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι να γνωρίζετε αν σας έχει αποκλείσει.

Δείτε επίσης: WhatsApp channel: Πώς να επεξεργαστείτε το όνομα ενός καναλιού

WhatsApp

Δεν μπορείτε πλέον να δείτε την τελευταία φορά που τον είδατε ή την κατάσταση “Σε σύνδεση”.
Όταν κάποιος σας αποκλείει στο WhatsApp, δεν θα μπορείτε πλέον να δείτε την τελευταία φορά που ήταν συνδεδεμένος ή την κατάστασή του σε απευθείας σύνδεση. Αυτό συμβαίνει επειδή το WhatsApp θα κρύψει αυτές τις πληροφορίες για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας.

Εάν κάποιος σας αποκλείσει στο WhatsApp, δεν θα μπορείτε πλέον να βλέπετε ενημερώσεις στη φωτογραφία προφίλ του. Αυτό είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό προστασίας της ιδιωτικότητας, καθώς το WhatsApp στοχεύει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά σας.

Δείτε ακόμα: WhatsApp: Πώς να δημιουργήσετε και να στείλετε AI Stickers;

Οποιοδήποτε μήνυμα που αποστέλλεται σε μία επαφή που σας έχει μπλοκάρει θα εμφανίζει πάντα ένα σημάδι (μήνυμα απεστάλη), και ποτέ δε θα εμφανίσει ένα δεύτερο σημάδι (μήνυμα παραδόθηκε).

Όταν στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον που σας έχει αποκλείσει, θα δείτε μόνο ένα σημάδι τικ δίπλα στο μήνυμα. Αυτό σημαίνει ότι το μήνυμα έχει σταλεί, αλλά δεν έχει παραδοθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το WhatsApp εμποδίζει το μήνυμα να παραδοθεί στην αποκλεισμένη επαφή.

μπλοκάρει

Αν προσπαθήσετε να καλέσετε κάποιον που σας έχει μπλοκάρει, η κλήση δεν θα πραγματοποιηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το WhatsApp θα εμποδίσει τη σύνδεση της κλήσης.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς στο ίδιο τηλέφωνο

Αν παρατηρήσετε αρκετά από αυτά τα σημάδια στην ίδια επαφή, είναι πιθανό ότι σας έχει μπλοκάρει. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα σημάδια δεν αποτελούν απόλυτη απόδειξη. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί απλά να έχει απενεργοποιήσει την τελευταία φορά που εμφανίστηκε και την κατάσταση online, ή μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύνδεσή του στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εάν δείτε πολλά από αυτά τα σημάδια για την ίδια επαφή, είναι πιθανό ότι σας έχει αποκλείσει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS