ΑρχικήHow ToΠώς να βρείτε παιχνίδια για το Apple TV 4K

Πώς να βρείτε παιχνίδια για το Apple TV 4K

Δεν χρειάζεται να δυσκολεύεστε να βρείτε παιχνίδια στο Apple TV 4K για να παίξετε. Απλά ανοίξτε το App Store από την αρχική οθόνη.

Apple TV 4K

Στη συνέχεια, κάντε κύλιση στην κατηγορία των παιχνιδιών για να δείτε τι είναι διαθέσιμο. Το App Store θα εμφανίσει μόνο παιχνίδια που λειτουργούν στο Apple TV 4K, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να εγκαταστήσετε κάτι μη συμβατό. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κύλιση στην κατηγορία “Αγορασμένο” για να δείτε παιχνίδια που έχετε αγοράσει και εγκαταστήσει σε άλλες συσκευές Apple.

Δείτε ακόμη: Apple TV+: Τεχνικά προβλήματα στο ντεμπούτο του Lionel Messi

Εάν εγγραφείτε στο Apple Arcade με μόνο 4,99 $ (4,70€) το μήνα, θα έχετε πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, πάνω από 200 συνολικά. Για να τα βρείτε, απλά μεταβείτε στην καρτέλα Arcade στο App Store ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση Apple Arcade στην αρχική οθόνη σας. Απλά επιλέξτε οποιοδήποτε παιχνίδι για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Καθώς η τηλεόραση Apple TV 4K συνδέεται σε μια οθόνη πολύ μεγαλύτερη από αυτή του smartphone ή του tablet, τα παιχνίδια που θα απολαύσετε περισσότερο είναι εκείνα που αξιοποιούν πλήρως τον επιπλέον χώρο οθόνης. Μερικά από τα παιχνίδια που έχουν απολαύσει οι χρήστες της Apple TV 4K περιλαμβάνουν το φανταστικό Alto’s Odyssey (4,99 $ / 4,70€), το εθιστικό παζλ Donut County (4,99 $ / 4,70€) και το κλασικό Crossy Road (δωρεάν με εντός εφαρμογής αγορές).

Πώς να προσθέσετε ένα χειριστήριο παιχνιδιών στο Apple TV 4K

Καθώς περιηγείστε στο App Store και στην πύλη Apple Arcade, θα παρατηρήσετε ότι ορισμένα παιχνίδια απαιτούν χειριστήριο, άλλα λένε ότι είναι προαιρετικό, ενώ κάποια άλλα δεν απαιτούν κανένα.

Για πιο προηγμένους τίτλους, απαιτείται η σύνδεση ενός χειριστηρίου όπως αυτό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο PS5 ή στο Xbox Series X. Σχεδόν οποιοδήποτε τυπικό gamepad μπορεί να εξυπηρετήσει, αρκεί να υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth—συμπεριλαμβανομένων αυτών που συνοδεύουν το PlayStation ή το Xbox σας. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει επίσης το Apple TV 4K.

Για να συνδέσετε το χειριστήριο, βεβαιωθείτε ότι είναι σε λειτουργία σύζευξης. Ακολουθήστε τις οδηγίες ή κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο αν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Τηλεχειριστήρια και συσκευές, και κατόπιν Bluetooth. Το χειριστήριο θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα. Εάν δεν εμφανίζεται, ακολουθήστε τον σύνδεσμο για περισσότερη βοήθεια σχετικά με τον τρόπο ζεύξης ελεγκτών παιχνιδιών.

Παίξτε παιχνίδια Apple TV 4K από iPhone, iPad ή Mac

Αν προτιμάτε να παίζετε παιχνίδια στο iPhone ή το iPad σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη οθόνη που προσφέρει το Apple TV 4K, μπορείτε να τα μεταδώσετε από την κινητή συσκευή σας, όσο όλες οι συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi. Αυτό γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου AirPlay της Apple, το οποίο υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές της Apple. Παρόλο που δεν είναι αρκετά γρήγορο για εξαιρετικά απαιτητικά παιχνίδια, λειτουργεί καλά για παιχνίδια με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Δείτε ακόμη: Sony και Apple δίνουν στους κατόχους PS4 και PS5 δωρεάν Apple TV+

Στο iPhone ή το iPad που χρησιμοποιείτε, σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να εμφανιστεί το Κέντρο Ελέγχου. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Screen Mirroring (δύο αλληλοκαλυπτόμενα ορθογώνια). Επιλέξτε τη συσκευή Apple TV 4K από τη λίστα και η οθόνη σας θα αντιγραφεί στην τηλεόρασή σας. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απολαύσετε παιχνίδια που δεν υποστηρίζονται επίσημα από το Apple TV 4K, ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα χειριστήριο στο iPhone ή το iPad σας.

Apple TV 4K

Αν χρησιμοποιείτε Mac, πατήστε το εικονίδιο του Κέντρου Ελέγχου στη γραμμή μενού (μοιάζει με δύο διακόπτες εναλλαγής). Στη συνέχεια, επιλέξτε “Screen Mirroring” και επιλέξτε το Apple TV 4K στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Πατήστε ξανά “Screen Mirroring” και επιλέξτε “Χρήση ως ξεχωριστή οθόνη” για να χρησιμοποιήσετε το Apple TV 4K ως δεύτερη οθόνη. Μπορείτε να εμφανίσετε όλα τα παιχνίδια που μπορούν να εκτελεστούν στο Mac σας, ενώ τα ελέγχετε μέσω του υπολογιστή σας. Για να διακόψετε τη σύνδεση, πατήστε “Screen Mirroring” και κατόπιν το όνομα του Apple TV 4K.

Πηγή: popsci.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS