ΑρχικήgamingΤο νεότερο σετ Mario της Lego είναι ένα φανταστικό και προσιτό φυτό...

Το νεότερο σετ Mario της Lego είναι ένα φανταστικό και προσιτό φυτό Piranha

Lego Piranha Plant

Μετά από κάποια πειράγματα και διαδικτυακές εικασίες, η Lego αποκάλυψε επίσημα την επόμενη συνεργασία της με τη Nintendo: Ένα Piranha Plant κατασκευασμένο από τουβλάκια που θα χωράει τέλεια στο γραφείο ή στο ράφι σας. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα σετ Lego Mario, αυτό δεν θα καταστρέψει την τσέπη σας με την τιμή του.

Δείτε επίσης: Lego: Νέο premium σετ βασισμένο στο arcade game Pac-Man

Η Nintendo και η Lego συνεργάζονται εδώ και μερικά χρόνια σε σετ με θέμα το Super Mario, συμπεριλαμβανομένης μιας δημοφιλούς σειράς που περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς χαρακτήρες Mario και προσαρμοσμένα επίπεδα που κατασκευάζονται από τούβλα και κομμάτια Lego. Αυτή η συνεργασία μεταξύ των δύο φιλικών προς την οικογένεια εμπορικών σημάτων έχει οδηγήσει σε μερικά μεγάλα και ακριβά σετ, όπως το εντυπωσιακά μεγάλο Bowser από το 2022 και το γιγαντιαίο block Super Mario 64 από το 2021. Ενώ αυτά τα σετ ήταν ωραία, δεν ήταν φθηνά, με τον Bowser να κοστίζει 270 δολάρια και το μεγάλο block να κοστίζει 170 δολάρια. Έτσι, εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν είδαμε ότι το τελευταίο σετ της Lego για τη Nintendo -ένα υπέροχο Piranha Plant- είναι πολύ λιγότερο από 100 δολάρια.

Αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, το Lego Piranha Plant – με αριθμό σετ 71426 – αποτελείται από 540 κομμάτια και κοστίζει 60 δολάρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Lego, το Piranha Plant θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου.

Lego Piranha Plant

Το παράξενα προσιτό σετ φυτών με θέμα τον Mario δεν είναι τόσο ακριβό όσο εκείνο το ριζοσπαστικό σετ NES, αλλά δεν μοιάζει ούτε με οικονομικό σετ. Το χτισμένο με τουβλάκια Piranha Plant δεν είναι blocky ή πολύ γεμάτο με custom κομμάτια, έτσι ώστε να εξακολουθεί να φαίνεται κανονικά Lego, ενώ είναι επίσης άμεσα αναγνωρίσιμο. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, κοιτάξτε τον Lego Chewbacca. Επίσης, είναι ωραίο να βλέπεις ένα τόσο φτηνό σετ με πλήρως τοποθετήσιμα μέρη. Το κεφάλι του φυτού, το στόμα, ο βλαστός και τα φύλλα του σετ μπορούν να μετακινηθούν και να τοποθετηθούν σε αστείες (ή υποβλητικές) πόζες. Και η ιστοσελίδα της Lego αναφέρει ότι το σετ συνοδεύεται επίσης από δύο κέρματα Super Mario.

Πρόταση: Το μεγαλύτερο σετ Super Mario της Lego αποτελείται από 2.807 τεμάχια

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το σετ Piranha Plant δεν μπορεί να συνδεθεί ή να αλληλεπιδράσει με τα σετ και τα επίπεδα του Super Mario. Ωστόσο, θα μπορούσατε να το βάλετε απλά δίπλα στα επίπεδα και θα φαινόταν φοβερό.

Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για κάτι νέο. Θα θέλαμε να δούμε περισσότερους εχθρούς και χαρακτήρες του Mario σε προσιτά σετ από τούβλα σαν αυτό, αντί να είναι όλα ακριβά, ογκώδη ή συνδεδεμένα με τα level-based playsets. Το επόμενο βήμα: Θέλουμε ένα Goomba στο μέγεθος ενός πεπονιού.

Διαβάστε επίσης: Η Lego παρουσιάζει τα νέα της τουβλάκια από ανακυκλωμένα μπουκάλια

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS