ΑρχικήsecurityCincinnati: Οι επιπτώσεις της κυβερνοεπίθεσης έχουν σημαντικό αντίκτυπο

Cincinnati: Οι επιπτώσεις της κυβερνοεπίθεσης έχουν σημαντικό αντίκτυπο

Η αγορά ακινήτων του Cincinnati θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλής στη χώρα, όμως οι συνεχιζόμενες επιπτώσεις μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές.

Δείτε επίσης: Clorox: Η πρόσφατη κυβερνοεπίθεση επηρεάζει ακόμα τις δραστηριότητές της
Cincinnati

Περίπου 8.000 μέλη της Realtor Alliance of Greater Cincinnati θα ψηφίσουν για να αποφασίσουν εάν η ομάδα θα επιστρέψει στη χρήση της Υπηρεσίας Πολλαπλής Καταχώρησης Rapattoni, περισσότερο από έναν μήνα μετά την αποσύνδεσή της από την εταιρεία με έδρα στην Καλιφόρνια, λόγω κυβερνοεπίθεσης που παρέλυσε την καταχώριση κατοικιών για πωλητές και αγοραστές.

Η ψηφοφορία διεξήχθη μετά από αίτηση 1.000 μελών, τα οποία εξέφρασαν δυσαρέσκεια για την υπηρεσία αντικατάστασης Perchwell. Ανέφεραν προβλήματα και ανακρίβεια στα δεδομένα που αφορούν τα σπίτια στην αγορά. Οι αναφερθέντες προβληματισμοί οδήγησαν στην πραγματοποίηση της ψηφοφορίας.

Σε μια δήλωση εκ μέρους των μελών του Realtor του Greater Cincinnati, ο Brett Keppler, είπε: “Μετά από εβδομάδες προσπαθειών να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα Perchwell, το οποίο έχει εγκριθεί από το τοπικό μας Διοικητικό Συμβούλιο, διαπιστώσαμε ότι τα δεδομένα μας έχουν χάσει σε ακεραιότητα και δεν μπορούμε να το εμπιστευτούμε κατά την τιμολόγηση ενός σπιτιού και κατά την αναζήτηση κατοικιών για λογαριασμό των πελατών μας.

Ο Keppler διαπίστωσε ότι το σύστημα Perchwell συχνά αντιμετωπίζει δυσκολίες να μεταδώσει με ακρίβεια πληροφορίες σε γνωστές ιστοσελίδες όπως το Realtor.com και το Zillow.com.

Ο κτηματομεσίτης Casey Stewart δήλωσε με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι το διοικητικό συμβούλιο θα οδηγήσει τους τοπικούς κτηματομεσίτες σε ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα για την εξυπηρέτηση των πωλητών και αγοραστών κατοικιών στην περιοχή. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι η μετάβαση στο Perchwell δεν πραγματοποιήθηκε χωρίς προκλήσεις.

Σε μια δήλωση, η Πρόεδρος του MLS του Greater Cincinnati, Anne Uchtman, εξέφρασε ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να προβλέψουν μια κυβερνοεπίθεση που θα οδηγούσε σε απώλεια υπηρεσιών εισαγωγής στο χρηματιστήριο της περιοχής.

Δείτε ακόμα: Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης

κυβερνοεπίθεση

Ο Joe Duffey, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Comey & Shepherd Realtors, ανέφερε ότι το συμβούλιο εργαζόταν για να φέρει την Perchwell στο διαδίκτυο από το 2022, πριν καν την κυβερνοεπίθεση στο Rapattoni. Όταν έγινε σαφές ότι το σύστημα του Rapattoni δεν θα συνδεόταν γρήγορα, επιταχύνθηκε η διαδικασία.

Αναφέρθηκε ότι η Perchwell έχει συμφωνήσει σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα για την έκδοση διορθώσεων σφαλμάτων και νέων λειτουργιών μόλις γίνουν διαθέσιμα. Ο Duffey ανέφερε ότι η Perchwell ήταν η λιγότερο ενοχλητική επιλογή που ήταν διαθέσιμη για ακίνητα, αγοραστές και πωλητές κατοικιών καθώς ανακάμπτουν από τη διακοπή του MLS.

Η ψηφοφορία όλων των μελών του Realtor για το μέλλον των Perchwell και Rapattoni στο Cincinnati θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Σε ένα σημείωμα που κοινοποιήθηκε στο WCPO, ο Carl Horst, Διευθυντής Επικοινωνίας του Realtor Association, ανέφερε: “Παρακαλώ να έχετε υπόψη ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των συνδρομητών θα καθορίσει την πορεία δράσης για το CincyMLS“.

Ένας εκπρόσωπος της Rapattoni αρνήθηκε να σχολιάσει και στρέφει την προσοχή σε έναν “μεγάλο πελάτη που συνεργάζεται με εμάς εδώ και πάνω από 20 χρόνια, τη REALTOR® Alliance of Greater Cincinnati“.

Δείτε επίσης: 6 Ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι CEO κατά τη διάρκεια μιας κυβερνοεπίθεση

Στην ανακοίνωσή του που δημοσιεύθηκε στο WCPO, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Realtor Association, Carl Horst, ανέφερε: “Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των συνδρομητών θα καθορίσει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το CincyMLS“.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS