ΑρχικήgamingDiablo 4: Η Season 2 ονομάζεται Season of Blood

Diablo 4: Η Season 2 ονομάζεται Season of Blood

Η Blizzard αποκάλυψε τη 2η σεζόν του Diablo 4, που ονομάζεται Season of Blood. Ξεκινά στις 17 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Το Diablo 4 θα λάβει δύο πολυπόθητες αναβαθμίσεις

Η Season 2 προσθέτει έναν Vampire Hunter companion που ονομάζεται Erys, ο οποίος έχει προηγηθεί σε ένα cinematic που παρουσιάστηκε στην gamescom 2023. Η Erys έχει τη φωνή της ηθοποιού και παραγωγού Gemma Chan.

Το αφεντικό του Diablo, Rod Fergusson, ανέβηκε στη σκηνή του Opening Night Live της gamescom 2023 για να πει ότι οι παίκτες αποκτούν δυνάμεις βαμπίρ καθώς εντοπίζουν και αντιμετωπίζουν έναν άρχοντα βαμπίρ ως μέρος μιας νέας questline.

Η Season 2 προσθέτει επίσης πέντε νέα και επαναλαμβανόμενα endgame bosses με τη δυνατότητα να στοχεύουν συγκεκριμένα Unique και Uber Unique αντικείμενα ως drop, ενημερώσεις στις ανταμοιβές renown, ενημερώσεις στην αποθήκευση πολύτιμων λίθων και stash (οι πολύτιμοι λίθοι δεν καταλαμβάνουν πλέον χώρο στο inventory) και ενημερώσεις στην αντίσταση και τα status effects. Οι Paragon Points, οι Skill Points, τα Potion Charges και οι αναβαθμίσεις χωρητικότητας Obol θα μεταφέρονται πλέον σε μια νέα Season μόλις επιτευχθούν με έναν χαρακτήρα Eternal ή προηγούμενο Seasonal Realm. Ο Fergusson πρόσθεσε ότι το Diablo 4 έχει έναν εντυπωσιακό αριθμό 12 εκατομμυρίων παικτών. Η Season 1 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Diablo 4

Πρόταση:Diablo 4: Η Blizzard το ονόμασε το ταχύτερο σε πωλήσεις

Η Blizzard κυκλοφόρησε το patch 1.1.1 στις 8 Αυγούστου και φαίνεται να το πήρε καλά μετά την καταστροφική προηγούμενη ενημέρωση που προκάλεσε αντιδράσεις. Η Blizzard έχει ήδη κυκλοφορήσει έναν εκτενή roadmap και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τα σχόλια της κοινότητας μέχρι την Season 3 και μετά.

Το Diablo 4 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις τον Ιούνιο και διατήρησε τη δυναμική του παρά τις διάφορες αντιπαραθέσεις του. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον αναλυτικό οδηγό για το Diablo 4 Season 1, καθώς και τον διαδραστικό χάρτη του IGN.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε, εδώ είναι όλα όσα ανακοινώθηκαν στο gamescom Opening Night Live 2023.

Διαβάστε επίσης:Diablo 4: Οι προγραμματιστές λένε οι Druid είναι η πιο ισχυρή class

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS