ΑρχικήinetΟι συνδρομητές του X Blue μπορούν τώρα να κατεβάσουν βίντεο από τον...

Οι συνδρομητές του X Blue μπορούν τώρα να κατεβάσουν βίντεο από τον ιστότοπο

Το X, το κοινωνικό δίκτυο που πριν ονομαζόταν Twitter, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο από τον ιστότοπό του, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν μερικά κριτήρια. Πρώτον, ο δημιουργός πρέπει ρητά να επιτρέπει τη λήψη για το περιεχόμενο που δημοσιεύει. Επίσης, η δυνατότητα αποθήκευσης βίντεο από τον ιστότοπο είναι αποκλειστικά για επαληθευμένους χρήστες, που κατά κύριο λόγο αποτελούνται από άτομα που πληρώνουν για τη συνδρομή Blue. Ο Elon Musk ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία στον λογαριασμό του και εξήγησε ότι ένας επαληθευμένος χρήστης μπορεί να κατεβάσει περιεχόμενο πατώντας το μενού τριών τελείων (…) στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης όταν ένα βίντεο είναι σε πλήρη οθόνη. Ο Musk αναφέρει επίσης ότι το Χ σύντομα θα διευκολύνει τη λήψη βίντεο σε κινητά απλώς πατώντας και κρατώντας το περιεχόμενο στην οθόνη.

Δείτε επίσης: Elon Musk X: Η διαγραφή του Twitter θα τον καταστρέψει;

Δείτε επίσης: Το TikTok φέρνει αναρτήσεις κειμένου για να “χτυπήσει” το X (Twitter)

Προηγουμένως, οι άνθρωποι έπρεπε να χρησιμοποιούν ιστότοπους και εφαρμογές τρίτων για να μπορούν να αποθηκεύουν βίντεο. Φυσικά, οι χρήστες που δεν πληρώνουν εξακολουθούν να πρέπει να χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία εάν θέλουν να κατεβάσουν περιεχόμενο από το X. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει νέες δυνατότητες ειδικά για μέλη που πληρώνουν, ενώ κάνει τον ιστότοπο λιγότερο χρηστικό για την υπόλοιπη βάση χρηστών του. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τον αριθμό των μηνυμάτων DM που μπορούν να στέλνουν οι χρήστες που δεν πληρώνουν για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα spam της και προηγουμένως περιόρισε τον αριθμό των αναρτήσεων που μπορούν να δουν οι μη επαληθευμένοι χρήστες σε 600 την ημέρα.

Δείτε επίσης: Twitter: Θα κάνει τη dark mode την default επιλογή

Παράλληλα, η X έδωσε στους επαληθευμένους χρήστες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν αναρτήσεις με έως και 25.000 χαρακτήρες και τους επέτρεψε να ανεβάζουν βίντεο με διάρκεια έως και τρεις ώρες. Πιο πρόσφατα, έδωσε στους συνδρομητές Blue την επιλογή να αποκρύψουν το μπλε σήμα επαλήθευσης, για την περίπτωση που δεν θέλουν να καταστεί προφανές ότι πληρώνουν για την υπηρεσία. Για όσους ενδιαφέρονται να δουν πώς η X έχει εξελιχθεί από τότε που ο Elon Musk ανέλαβε το Twitter, η CEO της εταιρείας, Linda Yaccarino, μόλις δημοσίευσε τη λίστα των αλλαγών που έχει υλοποιήσει εδώ.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS