ΑρχικήinetGuardians of the Galaxy Vol. 3 κάνει το ντεμπούτο του στο Disney+

Guardians of the Galaxy Vol. 3 κάνει το ντεμπούτο του στο Disney+

Guardians of the Galaxy

Η ταινία “Guardians of the Galaxy Volume 3” είναι πλέον διαθέσιμη στο Disney+ από χτες.

Δείτε επίσης: Disney Plus και Hulu: Θα αφαιρέσει βιβλιοθήκες τηλεοπτικών εκπομπών

Στην τελευταία αποστολή, οι Φύλακες ζουν ειρηνικά στο Knowhere, μια αποικία εξόρυξης στις παρυφές του διαστήματος, όταν ξαφνικά ο Rocket (Bradley Cooper) δέχεται επίθεση από ένα γενετικά τροποποιημένο όπλο που ονομάζεται Adam Warlock (Will Poulter). Η ομάδα των απροσάρμοστων πρέπει να σώσει τον σοβαρά τραυματισμένο φίλο τους πριν τελειώσει ο χρόνος.

Όταν η ταινία “Guardians of the Galaxy Vol. 3” έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάιο, πολλοί θεατές ήταν βαθιά συγκινημένοι για προφανείς λόγους. Δεν είναι μόνο το τελευταίο μέρος της τριλογίας, αλλά η ταινία εξερευνά επίσης το φρικτό, συγκλονιστικό παρελθόν του Rocket, όταν αυτός και οι συνάνθρωποί του Halfworlders (κυβερνητικά επαυξημένα ζώα) βασανίστηκαν από τον High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), έναν διαταραγμένο επιστήμονα που θέλει να δημιουργήσει το τέλειο είδος για να ζήσει στη δική του ουτοπία.

Πρόταση: The Fappening: Γυμνές φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας του Guardians of the Galaxy

Επιπλέον, υπάρχει ένταση μεταξύ του Peter/Star-Lord (Chris Pratt) και της Gamora (Zoe Saldaña). Στην αρχή της ταινίας, ο Peter είναι απόμακρος από τους φίλους του, καθώς είναι συντετριμμένος από την απώλεια της Gamora, η οποία πέθανε στην ταινία “Avengers: Infinity War”. Για να σκληρύνει ακόμη περισσότερο το πλήγμα, πρέπει να αλληλεπιδράσει με μια παραλλαγή της Gamora, η οποία, στο τρέχον χρονοδιάγραμμα, δεν είχε ποτέ σχέση με τον Peter ούτε έζησε όλες τις κοινές τους περιπέτειες.

Χωρίς να αποκαλύψουμε πολλά, το “Guardians of the Galaxy Vol. 3” τελειώνει με μια συναισθηματική κατάληξη, ολοκληρώνοντας το τελευταίο έργο του σκηνοθέτη James Gunn για τη Marvel. Ο Gunn είναι πλέον συνδιευθύνων σύμβουλος των DC Studios και επιβλέπει τη συνολική δημιουργική κατεύθυνση του σύμπαντος της DC μαζί με τον παραγωγό ταινιών Peter Safran.

Όπως και οι άλλες δύο ταινίες “Guardians of the Galaxy”, η τρίτη ταινία σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, σημειώνοντας εισπράξεις άνω των 845 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η αρχική ταινία “Guardians of the Galaxy” έκανε πρεμιέρα το 2014 και απέφερε περίπου 773 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το sequel του 2017 ολοκλήρωσε την κινηματογραφική του πορεία με 869 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Disney Plus: Χρήσιμα tips and tricks για τους χρήστες της εφαρμογής!

πηγή πληροφοριών:techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS