ΑρχικήinetSlack: Διακοπή λειτουργίας μέσα στη μέρα

Slack: Διακοπή λειτουργίας μέσα στη μέρα

Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου βασίζονται στο Slack για να συνδέουν τους συναδέλφους τους τόσο εντός όσο και εκτός εταιρειών. Καθώς πολλοί χώροι εργασίας έχουν γίνει τουλάχιστον εν μέρει απομακρυσμένοι, αποτελεί πλέον σημαντικό μέρος της επικοινωνίας στους χώρους εργασίας.

Δείτε επίσης: Slack GPT: Συνοψίζει μηνύματα, κρατάει σημειώσεις και πολλά άλλα

Οι ευρέως διαδεδομένες αναφορές για διακοπή λειτουργίας του Slack σήμερα το μεσημέρι αναγνωρίστηκαν από την εταιρεία, η οποία κλιμάκωσε την έρευνά της από μια αρχική αναφορά για “προβλήματα στην αποστολή μηνυμάτων” σε μια πλήρους κλίμακας “διακοπή λειτουργίας”

Διακοπή λειτουργίας

Το Downdetector έδειξε μεγάλη αύξηση των αναφορών από τις 12 μ.μ. ώρα Ελλάδας περίπου. Το Slack δημοσίευσε αργότερα μια ενημέρωση κατάστασης αναγνωρίζοντας τα προβλήματα.

«Οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αποστολή μηνυμάτων στο Slack. Διερευνούμε την κατάσταση και θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα. Εκτιμούμε την υπομονή σας στο μεταξύ.»

Αυτό αναβαθμίστηκε αργότερα σε διακοπή υπηρεσίας.

«://secnews.gr/443679/i-amazon-tha-kleisei-to-kryptografimeno-app-antallagis-minimatwn-wickr-me/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>μηνυμάτων, τη χρήση ροών εργασίας και διάφορες άλλες ενέργειες στο Slack. Διερευνούμε την κατάσταση και θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα. Εκτιμούμε την υπομονή σας στο μεταξύ.»

Πρόταση: Χάκερ έκλεψαν τα ιδιωτικά GitHub αποθετήρια κώδικα του Slack

Slack

Διορθώθηκε, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση των εφαρμογών

Λίγο αργότερα, η εταιρεία δήλωσε ότι είχε επιλύσει το πρόβλημα. Για όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, η εταιρία συμβουλεύει την επαναφόρτωση των εφαρμογών.

«Το Slack είναι τώρα ξανά διαθέσιμο και όλες οι λειτουργίες είναι λειτουργικές. Οι χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να επαναφορτώσουν τις εφαρμογές τους για να δουν αυτή την αποκατάσταση. Εκτιμούμε την υπομονή σας κατά τη διάρκεια της διερεύνησης αυτής της διακοπής.»

Η συνολική διακοπή φέρεται να διήρκησε 1 ώρα και 5 λεπτά, με την εταιρεία να δηλώνει αργότερα ότι προκλήθηκε από ανθρώπινο λάθος, όταν έγινε μια λανθασμένη αλλαγή στη διαμόρφωση ενός εσωτερικού εργαλείου.

Διαβάστε επίσης: Το Slack ανακοίνωσε τον document editor Canvas

πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS