ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε σίγαση κλήσεων από άγνωστους καλούντες στο WhatsApp

Πώς να κάνετε σίγαση κλήσεων από άγνωστους καλούντες στο WhatsApp

Πρόσφατα, το WhatsApp πρόσθεσε μια χρήσιμη λειτουργία για όλους τους χρήστες του. Η Meta εισήγαγε στην πλατφόρμα της μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει το σίγαση άγνωστων καλούντων. Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους χρήστες από άγνωστους καλούντες.

Δείτε επίσης: Πώς να συνομιλήσετε στο WhatsApp χωρίς να αποθηκεύσετε τον αριθμό

WhatsApp

Η ρύθμιση Silence Unknown Callers δημιουργήθηκε για να βελτιώσει το απόρρητό σας και να σας παρέχει καλύτερο έλεγχο στις κλήσεις που λαμβάνετε από άγνωστους αριθμούς. Η κύρια λειτουργία του είναι να φιλτράρει αυτόματα μηνύματα, κλήσεις και ανεπιθύμητες προσπάθειες απάτης από άγνωστες επαφές, για να προσφέρει προστασία στο λογαριασμό σας. Όταν ενεργοποιηθούν, αυτού του είδους οι κλήσεις, δεν θα σας ενοχλούν με ειδοποιήσεις κουδουνίσματος. Αντίθετα, θα καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής κλήσεων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τις ελέγξετε αργότερα αν προέρχονται από σημαντικό άτομο.

Δείτε ακόμα: Πώς να μεταφέρετε συνομιλίες WhatsApp μέσω QR code;

Για να βάλετε σε σίγαση άγνωστους καλούντες στο WhatsApp, ακολουθήστε τα εξής βήματα. Επωφεληθείτε από αυτήν τη νέα και χρήσιμη λειτουργία του WhatsApp.

σίγαση κλήσεων

Βήματα

  1. Ανοίξτε το WhatsApp στο smartphone σας
  2. Τώρα μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις
  3. Σημείωση: Για πρόσβαση στο μενού Ρυθμίσεις στο Android, πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες που βρίσκεται επάνω δεξιά. Στο iOS, θα βρείτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην κάτω αριστερή γωνία.
  4. Μετά από αυτό, πατήστε στην επιλογή «Απόρρητο».
  5. Τώρα πατήστε στις επιλογές «κλήσεις» και μετά επιλέξτε «Σίγαση αγνώστων καλούντων».

Δείτε επίσης: Το WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμο στα Wear OS smartwatches

Η λειτουργία απενεργοποιεί αποτελεσματικά τις εισερχόμενες κλήσεις από αγνώστους αριθμούς. Επομένως, σας συνιστούμε να μπλοκάρετε και να αναφέρετε τον καλούντα στην περίπτωση που λαμβάνετε κλήσεις από άγνωστους ή ανεπιθύμητους αριθμούς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS